Energi til et samfund i forandring

Vi vil gerne inspirere dig til løsninger, der optimerer energiforbruget og reducerer CO2 aftrykket 

Vi lever i en tid, hvor energiomstillingen er i fuld gang, og hvor både vores egne og vores politikeres beslutninger har stor betydning for hverdagen. Uanset om du tager store eller gradvise skridt i energiomstillingen, så er vi klar til at hjælpe. Her på siden finder du nogle af vores løsninger, viden om centrale begreber og et indblik i nogle kunders arbejde med energiomstilling.

Som kunde hos DCC Energi kan du altid henvende dig for information og sparring om energiløsninger. Det er vores mål at inspirere og udfordre vores kunder til at forbedre deres energiforbrug, og vi har et konstant og skarpt øje på udviklingen på energimarkedet”

Lena Løwe Sørensen, direktør for forretningsudvikling og nye energiformer

Kig efter ikonet for energiomstilling

Du vil se ikonet energiomstilling forskellige steder her på hjemmesiden.
Det markerer, at du kan vælge et alternativt produkt, som kan være en del af din energiomstilling.

Energiomstilling handler i høj grad om at reducere CO2

Allerbedst er det helt at undgå CO2 udledning og stoppe CO2 skabende aktiviteter, benytte vedvarende energi eller skifte til nye energiformer.

Når det ikke er muligt, kan du arbejde for at reducere din CO2 udledning ved at effektivisere dit energiforbrug, vælge eldrevne løsninger.

Hvis du ikke kan undgå eller reducere din CO2 udledning, kan du vælge at CO2 kompensere.

På vej mod nulemission

Det er vores mål at reducere vores egne udledninger med 20 % i 2025 sammenlignet med 2019. Og vores langsigtede mål er netto nulemission fra egen drift i 2050