En verden af nye energiformer

På mange tage dukker solcellepaneler op. Fra kysterne skimter man vindmølleparker. Og når vi kigger ny bolig, er det ikke kun beliggenhed, men også ejendommens energimærke vi skimter til. Fokus på energiforbrug og nye energiformer vinder større og større indpas.

Som kunde hos DCC Energi kan du altid henvende dig for information og rådgivning om energiløsninger. Det er vores mål at inspirere og udfordre vores kunder til at forbedre deres energiforbrug, og vi har et konstant og skarpt øje på udviklingen på energimarkedet”

Lena Løwe Sørensen, direktør for forretningsudvikling og nye energiformer

”Vi står klar til at hjælpe vores kunder på vej mod nye energiløsninger. Det gælder fx hvis de vil udskifte olie- eller gasfyr med en varmepumpe eller ønsker en ladeboks på hjemmeadressen til el- eller hybridbilen.

Spar på energien:

  • Sluk lyset og udskift traditionelle elpærer med LED-lys
  • Lad ikke apparater stå på standby
  • Skal du have en ny bil, så invester i en el- eller hybridbil og få opsat en privat elladeboks
  • Lav en aftale om regelmæssigt tjek af dit oliefyr, gasfyr eller varmepumper for at sikre effektiv drift
  • Skift fyret ud med en varmepumpe – det giver adgang til tilskudspulje

”Et effektivt og mere bæredygtigt energiforbrug har stor indflydelse på både klimaet og privatøkonomien. Har du et gammelt oliefyr, så er det måske på tide at udskifte fyret med en alternativ varmekilde som fx en varmepumpe. Det kan umiddelbart virke som en stor investering, men man skal over tid se på varmeregnskabet og CO2 udledningen. Og så er en investering i en varmepumpe tilskudsberettiget,” siger Lena Løwe Sørensen.

For at støtte energirenovering af boliger og reducere CO2 udslippet i Danmark har regeringen indført en varmepumpepulje, hvor du fra september 2023 kan ansøge om tilskud til køb af en varmepumpe. Er du usikker på, hvordan man søger tilskud, hjælper vi dig gerne på vej.

For nogle kan valget falde på at forblive på naturgas eller olie, og hvis det er valget, vil det optimale være at effektivisere sit energiforbrug. Det kan man bl.a. sikre ved at have regelmæssig service på sit fyr, som sikrer fyrets energi-effektivitet. DCC Energiservice har teknikere i hele landet, som tilbyder service på oliefyr, gasfyr og varmepumper.

Varmepumper og service af oliefyr og gasfyr er ligesom elladeløsninger nogle af de nye produktområder, som vi har tilføjet til vores produktsortiment. Tag fat i os, hvis du vil have gode råd og inspiration til løsninger, der kan forbedre dit energiforbrug.

KONTAKT
Har du spørgsmål til alternative energiløsninger, så kontakt vores kundeservice på tlf. 70 10 20 10