Her bruger vi vores energi på energi

Vi forsyner danske boligejere, bilister og virksomheder med en bred vifte af energiløsninger

Med fokus på gensidig værdiskabelse leverer vores dedikerede medarbejdere solide løsninger og kompetent rådgivning, der optimerer din energi i hverdagen – hvad enten du er privat, erhverv eller en del af det offentlige.

Kvalitetsløsninger

At handle hos os er din tryghed for altid at få leveret kvalitetsløsninger og -produkter. Med et internationalt netværk, premium brands, langvarige kunderelationer, viden og knowhow garanterer vi dig effektive energiløsninger og professionel service.

Fingeren på pulsen

Samarbejde er en tillidssag, og det er vigtigt, at du som kunde altid kan få rådgivning om de seneste udviklinger inden for effektiv energi. Vi dedikerer vores tid til at følge med i alt, hvad der rør sig på energimarkedet. Det er din sikkerhed for en velfungerende og fremtidssikker energiforsyning.

Solid og sikker samarbejdspartner

Vi har leveret energiløsninger, tryghed og god service i flere generationer. Vi er med dig hele vejen og er så solid en spiller på energimarkedet, at du kan føle dig sikker både nu og i fremtiden. Med os som samarbejdspartner får du adgang til løsninger og viden, der løser netop dine energibehov, hvad enten du henvender dig som privatperson eller erhvervsvirksomhed.

Vi tilpasser os dig og dine behov

Vi ved, at hverdagen er foranderlig, planerne i bevægelse og fremtiden svær at forudse. Vi tilbyder dig fleksible energi- og serviceløsninger og et bredmasket netværk af lokalforankrede chauffører og teknikere. Alt sammen for at sikre, at produktionen flyder, maskinerne kører og varerne når frem.

Vores kunder ved, at vi er der for dem og kan rådgive om energiomstilling og fremtidssikre energiløsninger

Pia Mathiasen, Account Manager Sjælland, Fyn og Øer

Vidste du, at vi :

  • er mere end 225 dedikerede medarbejdere repræsenteret i hele Danmark.
  • som en del af energiomstillingen har etableret nye forretningsområder inden for både varmepumper og ladeløsninger.
  • har 40 lokale specialister, der udfører service på oliefyr, gasfyr og varmepumper.  
  • varetager driften af alle Shell tankstationer i Danmark.
  • ejes 40 % af DLG og 60 % af DCC PLC.

Del af en stærk, international koncern

60 % af DCC Energi ejes af DCC plc, som er en international koncern med aktiviteter i 22 lande inden for teknologi, sundhed og energi. Virksomheden har eksisteret siden 1976 og er noteret på Børsen i London.

DCC plc køber og udvikler virksomheder med udgangspunkt i en stærk lokal tilstedeværelse og fokus på langsigtet værdiskabelse. De senere år har DCC blandt andet investeret massivt i produkter og løsninger, der relaterer til den igangværende energiomstilling, som er helt central i forhold til de klimaudfordringer, vi står over for.

Gennem DCC plc udvikles unge iværksættere, der drømmer om en international karriere som fremtidens ledere, og en del af det forløb kan foregå hos os. Læs mere om DCC Graduate Programme.

En del af energiomstillingen

Som et af landets største energiselskaber har vi en mulighed og et ansvar for at tage del i omstillingen af energimarkedet og samfundet. På den måde kan vi indfri vores egne og bidrage til Danmarks målsætninger på klimaområdet.

Mød medarbejderne

Hør nogle af vores medarbejdere fortælle om, hvem vi er, og bliv klogere på, hvordan det er at arbejde i DCC Energi

Hils på vores ledelse
Nele Burman, Projektleder
Morten Mørkeberg, Energitekniker
Pernille Olsen, Teamleder

Du er velkommen til at kontakte os

Vi sidder klar til både at rådgive og besvare spørgsmål. Vælg den afdeling, du vil i kontakt med, så er du allerede godt på vej.