Fyringsolie

DCC Energi er Danmarks største Shell forhandler og du nyder derfor godt af den omfattende kvalitetskontrol og udvikling af produkter, som Shell foretager. Med det rigtige valg optimeres dit oliefyrs forbrænding og dermed din varmeøkonomi.

Derfor tilbyder vi 3 forskellige fyringsolier, så du altid kan finde det produkt, der passer til netop dit oliefyr.
 

Shell Thermo Premium Fyringsolie

Den avancerede fyringsolie der giver dig mere end bare varme. Fyringsoliens avancerede sammensætning modvirker dannelse af urenheder og bundfald i tanken – snavs, der kan blive suget ind i oliefyrets dyse og skabe uønskede driftsstop.

Den forbrænder mere effektivt
Shell Thermo Premium Fyringsolie soder mindre i oliefyrets kedel, og du opnår derfor den samme varme med et lavere olieforbrug. Samtidig er den mere hensynsfuld overfor miljøet.

Længere holdbarhed
Shell Thermo Premium Fyringsolie har en længere levetid i tanken, sammenlignet med traditionel fyringsolie. Derfor anbefaler vi denne olie, hvis du bruger solvarme eller brændeovn i kombination med dit oliefyr.

Shell Thermo Premium fyringolie er frostsikret ned til –20 grader, og kan derfor anvendes på alle tidspunkter af året.

Shell Thermo Eco Ultra Fyringsolie

Det miljøbevidste valg med et svovlindhold på kun 10 ppm – det er hele 50 gange mindre end lovens krav og traditionel fyringsolie.

Den forbrænder mere effektivt
Shell Thermo Eco Ultra fyringsolie soder mindre i oliefyrets kedel, og du opnår derfor den samme varme med et lavere olieforbrug.

Anbefalet til kondenserende kedler
Shell Thermo Eco Ultra fyringsolie er specielt udviklet til at sørge for, at olieanlæg med kondenserende kedler yder deres bedste og leverer en optimal varmeøkonomi – både nu og i fremtiden.

Shell Thermo Eco Ultra fyringsolie er frostsikret ned til –12 grader fra 1. april til 30. september og ned til -18 grader fra 1. oktober til 31. marts.

Shell Thermo Fyringsolie

Pålidelig og stabil basisfyringsolie, der opfylder alle miljøkrav og kan bruges i både ældre og nyere oliefyr med godt resultat.

Shell Thermo Fyringsolie er den moderne version af vores gennemprøvede og gode basisfyringsolie. Det er en billig fyringsolie til dig, der vil have en god kvalitetsolie, som du trygt kan stole på, selv på de koldeste vinternætter.

Shell Thermo Fyringsolie er frostsikret ned til –20 grader, og kan derfor anvendes på alle tidspunkter af året.

CO2 kompensering af Shell fyringsolie

Vi tilbyder CO2 kompensering om et tilvalg, når du bestiller Shell fyringsolie til levering med tankbil. 

Du støtter store anerkendte naturprojekter.

 

CO₂ kompensering
kc_Salg_pt

Ring til os på telefon 7010 2200

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business