5 gode råd til en sikker levering af fyringsolie

Det har vi, fordi det allervigtigste for os er, at ingen kommer til skade i forbindelse med, at vi udfører vores daglige arbejde. Det gælder selvfølgelig også vores chauffører, der hver dag kører rundt i store tankbiler og hvert år har flere tusinde leverancer.

Derfor arbejder vi også løbende på at forbedre sikkerheden, så vi kan sikre chaufførerne hver dag, kommer sikkert hjem og at du som kunde får den bedst mulig oplevelse med olieleveringen, blandt andet ved at undgå oliespild og skader på ejendommen.

Sådan kan du øge sikkerheden for både dig og chaufføren:

  1. Sørg for at tankbilen kan komme sikkert til og fra både ejendommen og tanken. Særligt i de våde og kolde måneder kan vejen hen til tanken være både ustabil og glat ved regn og frostgrader.
  2. Sørg for at chaufføren ved præcis, hvor din tank er placeret på ejendommen, så han ikke kommer til at levere til den forkerte.
  3. Sørg for fri adgang til tanken eller påfyldningsstudsen, så chaufføren ikke glider og falder på vej hen til tanken eller får frithængende genstande ned over sig.
  4. Tjek løbende om din tank er intakt, og at overfyldssikringen virker, så du undgår oliespild hos dig. 
  5. Afblænd påfyldningsstudsen, hvis du tager din tank ud at brug. Så minimerer du risikoen for et stort oliespild hos dig, hvor konsekvenserne kan være ødelæggende.

Særligt ved jordtank

Hvis du ejer en jordtank, så skal du være opmærksom på disse forhold:

  1. Chaufføren skal kunne pejle direkte ned i tanken, så han kan sikre sig, at han ikke overfylder tanken
  2. Påfyldningen bør være placeret et sted, hvor der ikke er risiko for, at vand kan komme ned i tanken

Hvis du er i tvivl om din tank er sikker eller om forholdene i forbindelse med leveringen er sikre, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til ind til os. 

Har du spørgsmål?

Ring 7010 2010

Vi sidder klar til at hjælpe alle hverdage 8.00 – 16.00