Betingelser og vilkår

Dette website er ejet og drevet af DCC Energi A/S.

DCC Energi A/S er et dansk selskab med CVR nr. 32 14 18 46, som ligger på Nærum Hovedgade 8, 2850 Nærum.

Besøgende på websitet er omfattet af nedenstående betingelser og vilkår, så du bør læse dem, før du går videre. I de følgende betingelser og vilkår vil ”dette website” referere til https://www.dccenergi.dk. som linker til andre websites.

 • Begrænset ansvar
 • Betingelser og vilkår
 • Revidering af betingelser og vilkår
 • Ændringer af/Drift af website
 • Personlige oplysninger
 • Klagevejledning
 • Jurisdiktion

Begrænset ansvar

 • Dette website kan inkludere links til eksterne websites. Når du følger et sådant link, kan det eksterne website vises som fuld skærm (i så fald skal du bruge ”Tilbage”-knappen i din browser for at vende tilbage til dette website) eller i nogen tilfælde vil det blive vist i en ramme på dette website. (I det tilfælde kan du vende tilbage til dette website ved at benytte navigations-knapperne inde i rammen.) Hvis et eksternt website bliver vist i en ramme på dette website, gøres dette udelukkende for at lette navigationen tilbage til dette website, og det er ikke en indikation af, at vi påtager os nogen form for ansvar for det eksterne website. Disse links er beregnet som en hjælp til, at du hurtigt og nemt kan finde websites, funktioner og/eller produkter, der måtte have din interesse. Det er dit ansvar at beslutte, om en funktion eller et produkt, som du finder gennem et af disse websites er velegnet til dit formål. DCC Energi Danmark A/S er ikke ansvarlig overfor de, der ejer eller driver disse websites eller for nogen funktion eller noget produkt, de måtte stille til rådighed, eller for indholdet af deres websites og præsenterer eller accepterer ikke noget vilkår, nogen reklamationsret eller andre betingelser eller fremstillinger i relation til nogen af disse (inklusiv ethvert erstatningsansvar, der måtte hidrører fra nogen påstand om, at indholdet af noget eksternt website, som dette website linker til, overtræder immaterielle rettigheder tilhørende nogen tredjepart).
 • Alle oplysninger eller anbefalinger, der gives som en del af dette website, er af en generel natur, og du bør ikke fæste lid til dem, når du træffer en beslutning. DCC Energi Danmark A/S  tilstræber, at alle oplysninger på dette website er korrekte på det tidspunkt, hvor de tilføjes websitet, men der gives ingen garanti for rigtigheden af sådanne oplysninger. DCC Energi Danmark A/S  kan ikke holdes ansvarlig for nogen handling, som du måtte foretage som konsekvens af din tiltro til disse oplysninger eller anbefalinger, eller for noget tab eller nogen skade du måtte lide som en konsekvens af disse handlinger.
 • DCC Energi Danmark A/S forbeholder sig retten til at overvåge al information, som sendes eller modtages gennem vores fora. DCC Energi Danmark A/S kan – på egen hånd og uden varsel – til enhver tid gennemse, fjerne eller på anden måde blokere ethvert indlæg.
 • Hvis nogen del af dette website giver dig muligheden for at tilslutte dig eller læse i et forum, bør du være opmærksom på, at al kommunikation på dette forum afspejler afsenderens holdning, og at den ikke kan henføres til DCC Energi Danmark A/S. DCC Energi Danmark A/S er ikke ansvarlig for noget indlæg i forummet fra nogen forum-bruger, og du må ikke bruge forummet til at komme med indlæg, uploade materiale eller på anden måde overføre information eller billeder, der kan tolkes som ærekrænkende, en krænkelse af privatlivets fred eller på anden måde ulovlig.

Betingelser og vilkår

 • Dette website indeholder materiale, såsom tekst, fotografier og andre billeder og lyde, som er beskyttet af ophavsret og/eller andre immaterielle rettigheder. Al ophavsret og andre immaterielle rettigheder til dette materiale er enten ejet af DCC Energi Danmark A/S eller er blevet givet i licens til denne af ejeren/ejerne af disse rettigheder til brug som en del af dette website.
 • Dette website indeholder ligeledes varemærker, deriblandt mærket “DCC Energi” og DCC Energi’s logo. Alle varemærker på dette website er enten ejet af DCC Energi Danmark A/S eller er blevet givet i licens til denne af ejeren/ejerne af disse varemærker til brug som en del af dette website.

Du må gerne

 • besøge alle dele af websitet;
 • udskrive en enkelt kopi af en eller alle siderne til privat brug.

Du må ikke

 • kopiere (enten ved udskrift på papir, lagring på harddisk, downloading eller på nogen anden måde), distribuere (inklusiv distribution af kopier), udsende, på nogen måde ændre eller bruge materiale fra dette website, bortset fra hvad der er beskrevet under “Du må gerne”. Disse begrænsninger gælder for hele såvel som dele af materialet på websitet.
 • fjerne tegn på ophavsret, varemærkeret eller andre immaterielle rettigheder indeholdt i det originale materiale fra noget materiale kopieret eller udskrevet fra websitet.
 • linke til dette website uden vores udtrykkelige, skriftlige samtykke.
 • Hvis du ønsker at linke til dette website via hypertekst eller andre metoder, bedes du kontakte vores webmaster med oplysninger om:

– URL på de(t) website(s) fra hvilke(n) du ønsker at linke til dette website
– URL på de(n) side(r) på dette website du ønsker at linke til,
og vi vil derefter vurdere din forespørgsel. Det er op til os, om vi vil give dig lov til at linke, og vi er forpligtet til det.

Revidering af betingelser og vilkår

Denne juridiske erklæring kan ændres løbende. Ved at besøge dette website accepterer du at være omfattet af de til enhver tid gældende vilkår, betingelser og ansvarsbegrænsninger, og derfor opfordres du til regelmæssigt at gennemlæse erklæringen for at være opdateret om gældende betingelser, vilkår og ansvarsbegrænsninger.

Ændringer af/Drift af website

 • DCC Energi Danmark A/S ændrer løbende indholdet samt opsætningen af dette website.
 • DCC Energi Danmark A/S kan suspendere driften af dette website i forbindelse med support og vedligeholdelse, for at opdatere indholdet eller af enhver anden grund.

DCC Energi Danmark A/S forbeholder sig retten til til enhver tid og uden varsel at afbryde adgangen til websitet.

Personlige oplysninger

De personlige oplysninger, der oplyses til DCC Energi Danmark A/S eller andre DCC Energi Danmark A/S selskaber gennem dette website, vil udelukkende blive anvendt i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Du bør læse den grundigt, før du bevæger dig videre. Ved at give os personlige oplysninger accepterer du brugen af dem i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Klagevejledning

Har du spørgsmål eller klager i forbindelse med dette website, er du velkommen til at skrive til os på [email protected]

Jurisdiktion

Disse betingelser og vilkår er omfattet af og skal fortolkes i henhold til gældende dansk lovgivning.