Bilvask hos Shell

Otte ud af 10 bilejere bruger vaskehallen, når bilen skal vaskes. Det gør de, fordi det er nem, hurtigt og giver et skinnende flot resultat. En gennemsnitlig bilvask hos Shell tager kun 8 minutter. 

Når du vasker bil i en af Shells 100+ vaskehaller, er du sikret en bilvask af højeste kvalitet, som effektivt og skånsomt giver en skinnede bil – hver gang. 

Mange af vaskehallerne er opgraderet, så de vasker effektivt og miljøvenligt med den rette kombination af rengøringsmiddel, vand og tidsforbrug. Vaskehallerne renser desuden spildevandet for sæbe og tungmetaller, inden det ryger ud i kloakken.

Vaskeabonnement hos Shell

Rigtig mange vasker bilen flere gange om måneden. Så til glæde for alle vaskeglade bilejere introducerer Shell tankstationer på tværs af landet nu et fast månedsabonnement på Shell Bilvask, der giver ubegrænset bilvask af den type af vask og det tidsrum, der passer dig.

Med et vaskeabonnement til Shell Bilvask kan du vaske bilen, lige så ofte de vil, for en fast månedspris. Og med Shell Service app’en på mobilen kan du nemt starte vaskeprocessen - mens du i ro og mag kan blive siddende bag rattet.

Du har mulighed for at vælge mellem 3 forskellige slags abonnementer og samlet set har det aldrig været nemmere at holde bilen ren og skinnende.

Læs mere om dine fordele ved et Shell Bilvask abonnement her >>

Vaskeabonnement hos Shell

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business