Vind et serviceeftersyn af dit gasfyr

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et serviceeftersyn til en værdi op til 3.375 kr. Vi trækker i alt tre vindere – så tilmeld dig allerede i dag.

Det er ret enkelt:
1. Tilmeld dig nyhedsbrevet.
2. Herefter modtager du en mail. Når du har bekræftet den, deltager du i lodtrækningen.

Konkurrencen slutter den 31. januar 2024. Vi trækker lod i første uge af februar. Vinderne får direkte besked og offentliggøres her på dccenergi.dk.

Deltag i konkurrencen

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Læs her hvordan vi behandler dine personoplysninger

* DCC Energi Danmark A/S, CVR nr. 32141846, DCC Energi Center A/S, CVR nr. 32141773, DCC Energiservice, CVR nr. 30362748, DCC Energi Mobility A/S, CVR nr. 36563028, der har licens til markedsføring og salg af Shell produkter.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi udlodder i alt tre serviceeftersyn. Medarbejdere og deres familie kan ikke deltage i konkurrencen. Præmien har en værdi op til 3.375 kr. Reservedele indgår ikke i serviceeftersynet. Præmien kan ikke refunderes/ombyttes til kontanter. Lodtrækningen af vinderne vil være tilfældighedspræget og udtrækkes første uge af februar 2024. Vinderne vil få direkte besked på e-mail og offentliggøres efterfølgende på www.dccenergi.dk, hvor du ligeledes kan læse betingelser og persondatapolitik.