Her får du Shell fyringsolie af høj kvalitet

Vi leverer Shell fyringsolie inden for tre hverdage og hvis det haster, kan vi komme ekstra hurtigt. Alle vores erfarne chauffører kender de lokale forhold godt, da de har deres faste områder.

Du kan bestille olie fra gang til gang eller vælge automatisk levering. Og når det kommer til betalingen, kan du vælge at fordele den ud over året med en gratis varmekonto – med 6 % i bonus.

 


Ring til kundeservice: 7010 2010

Ring og bestil fyringsolie

Bestil online når som helst

Det er nemt og hurtigt at bestille igennem DCC online - 24 timer i døgnet

 

Jeg har handlet før Jeg er ny kunde

Du kan vælge mellem tre forskellige Shell fyringsolier

Shell
Thermo Premium

Den avancerede fyringsolie, der øger effektiviteten.
Kan CO2 kompenseres

1.000 liter
DKK 17.151,00 *
Shell
Thermo Eco Ultra

Lavt svovlindhold. Anbefalet til kondenserende kedler.
Kan CO2 kompenseres

1.000 liter
DKK 17.246,00 *
Shell
Thermo Fyringsolie

Pålidelig og stabil basisfyringsolie
Kan CO2 kompenseres

1.000 liter
DKK 16.806,00 *

* Dagens priser er inkl. moms og afgifter.

 

Læs mere om Shell fyringsolier


Serviceaftale - Forlæng levetiden på dit oliefyr

Med et regelmæssigt eftersyn af dit oliefyr forlænger du ikke kun levetiden på dit fyr, du får ligeledes:
  • et lavere energiforbrug
  • større varmesikkerhed
  • fordele for miljøet
  • optimal drift
  • forebyggelse af driftstop

Bestil serviceaftale

CO2 kompenseret fyringsolie

Vi tilbyder CO2 kompenseret fyringsolie, og du kan gøre en forskel her og nu ved at købe din fyringsolie her.

Uanset hvilken af de tre fyringsolie varianter du køber, har du mulighed for at CO2 kompensere dit fyringsolieforbrug. Du støtter dermed bevarelsen og genopretningen af naturområder, som begrænser den samlede mængde af CO2 i verden.

Fra og med 1/1 2023 er CO2 kompensering en mulighed, som du selv kan tilkøbe ved at ringe ind til os på telefon 7010 2010.

Læs mere om CO₂ kompensering

Hurtig levering af fyringsolie

Fleksibel levering ✓

Vi leverer Shell fyringsolie i hele Danmark. Dog med undtagelse af ikke-brofaste øer. Vi kommer med olien inden for tre hverdage og hvis det haster, kan vi levere fra hverdag til hverdag.

Leveringen er altid gratis, når du bestiller 700 liter og derover. Minimum er 500 liter.

Varmekonto med 6 % bonus ✓

Med en gratis varmekonto kan du fordele udgiften til fyringsolie ud over året. Ved første levering betaler du halvdelen af beløbet og herefter betaler du et fast beløb hver måned.

I nogle perioder skylder du os penge og i andre perioder har du penge til gode. Når kontoen er i plus tilskriver vi saldoen seks procent i bonus. Hvis den er i minus, koster det dig ikke noget. Du kan dermed spare penge ved at bestille fyringsolie online hos os.

Automatisk levering med prisgaranti ✓

Du slipper for at holde øje med, hvor meget olie, der er i tanken.

Vi beregner dit olieforbrug ud fra oplysninger om dit oliefyr, din bolig og udendørstemperaturen og så leverer vi automatisk fyringsolie til dig i ud fra denne beregning.

Med automatisk levering har du desuden prisgaranti – du betaler den laveste listepris de sidste 7 kalenderdage før leveringen. På den måde kan du altid være sikker på at få den billigste fyringsolie.

Nem online selvbetjening ✓

Du kan benytte DCC Online, præcis når det passer dig til at:

  • bestille fyringsolie
  • se og hente fakturaer
  • opdatere dine oplysninger på din konto
  • oprette flere leveringsadresser og tanke

Shell
Thermo Premium

Den fyringsolie der giver dig mere end bare varme. Denne har for eksempel en avanceret sammensætning, der modvirker dannelse af urenheder og bundfald i tanken - snavs, der kan blive suget ind i oliefyrets dyse og skabe uønskede driftsstop.

Den forbrænder mere effektivt

Shell Thermo Premium Fyringsolie soder mindre i oliefyrets kedel, og du opnår derfor den samme varme ved et lavere olieforbrug. Samtidig er den mere hensynsfuld overfor miljøet.

Længere holdbarhed

Desuden har Shell Thermo Premium Fyringsolie en længere levetid i tanken sammenlignet med traditionel fyringsolie. Derfor anbefaler vi denne olie, hvis du bruger solvarme eller brændeovn i kombination med dit oliefyr.

Shell Thermo Premium Fyringsolie er frostsikret ned til -20 grader og kan derfor anvendes på alle tidspunkter af året. Læs mere i produktdatablad og sikkerhedsdatablad til denne type fyringsolie.

Shell
Thermo Eco Ultra

Det miljøbevidste valg med et svovlindhold på kun 10 ppm. Det er 50 gange mindre end lovens krav og traditionel fyringsolie. Ønsker du derfor en fyringsolie, der samtidig er miljøvenlig? Så er denne Shell fyringsolie din løsning.

Det forbrænder mere effektivt

Derudover soder Shell Thermo Eco Ultra fyringsolie mindre i oliefyrets kedel, og du opnår derfor den samme varme med et lavere olieforbrug. Prisen på fyringsolie bliver altså en del mere overkommelig.

Anbefalet til kondenserende kedler

Shell Thermo Eco Ultra er specielt udviklet til at sørge for, at olieanlæg med konsoliderede kedler yder deres bedste og leverer en optimal varmeøkonomi - både nu og i fremtiden.

Shell Thermo Eco Ultra Fyringsolie er frostsikret ned til -12 grader fra 1. april til 30. september og ned til -18 grader fra 1. oktober til 31. marts. Læs mere i oliens produktdatablad og sikkerhedsdatablad.

Shell
Thermo Fyringsolie

Her får du en pålidelig og stabil basisfyringsolie, der opfylder alle miljøkrav. Brug olien i både ældre og nyere oliefyr med godt resultat. Det er med andre ord billig fyringsolie til dig, der vil have en god olie, som du trygt kan stole på.

Holder til iskolde minusgrader

Shell Thermo Fyringsolie er den moderne version af vores gennemprøvede og gode basisfyringsolie. Selv på de koldeste vinternætter.

Shell Thermo Fyringsolie er frostsikret ned til -20 grader. Du kan derfor bruge den på alle tidspunkter af året. Læs mere i produktdatablad og sikkerhedsdatablad til denne fyringsolie.


Kuldesikring

Hvis temperaturen når Cold Filter Plugging Point (filterblokeringspunkt) eller derunder vil større mængder vokspartikler blive udfældet fra olien og brændstoffiltret tilstoppes. 

Produkt CFPP Cloud Point
Shell Thermo Premium Fyringsolie (Hele året) -20 °C -8 °C
Shell Thermo Fyringsolie (Hele året) -20 °C -8 °C
Shell Thermo Eco Ultra (01/04 - 30/09) -12 °C 0 °C
Shell Thermo Eco Ultra (01/10 - 31/03) -18 °C -7 °C

 


Shell Thermo Premium
Shell Thermo Eco Ultra
Shell Thermo Fyringsolie

Ofte stillede spørgsmål

Leverer DCC energi fyringsolie i hele landet?

Vi leverer Shell fyringsolie inden for tre hverdage i hele Danmark undtagen på ikke-brofaste øer. Haster det kan vi også levere fra dag til dag.

Hvad koster Shell fyringsolie?

Priserne på Shell fyringsolie påvirkes af prisen på råolie og kan variere fra dag til dag. Vælger du automatisk olielevering, betaler du den laveste listepris de seneste 7 kalenderdage.

Hvilken Shell fyringsolie er bedst?

Shell Thermo Premium fyringsolie er populær blandt vores kunder. Fyringsoliens avancerede sammensætning modvirker dannelse af urenheder og bundfald i tanken - snavs, der kan blive suget ind i oliefyrets dyse og skabe uønskede driftsstop. Den soder mindre i oliefyrets kedel, og du opnår derfor den samme varme ved et lavere olieforbrug. Samtidig er den mere hensynsfuld overfor miljøet.

Hvordan bestiller jeg fyringsolie hos DCC energi?

Du kan bestille fyringsolien ved at ringe på telefon 7010 2010. De fleste opkald besvares indenfor 20 sekunder. Du kan også bestille online på dccenergi.dk/fyringsolie, når det passer dig.

Søger du svar på andre spørgsmål? Find flere Spørgsmål og svar

Ring til os på 7010 2010

Ring til os på 7010 2010


 Hverdage
7.00 - 17.00

Lørdag, søndag og helligdage
8.00 - 16.00


97%
af vores kunder er tilfredse med at være kunde hos DCC Energi3 ud af 4
af vores kunder ønsker at anbefale os til venner og familie99%
af vores kunder oplever vores kundeservicemedarbejder som venlig

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business