Få en SMS på leveringsdagen

Hvis vi har dit mobilnummer, sender vi SMS’er den dag, vi leverer. Du får:

  • en SMS inden tankbilen kommer
  • en SMS efter olien er leveret

Chaufføren kan blive nødt til at ændre dagens planlagte rute. Så vil du få en SMS om, at vi desværre alligevel ikke kan levere. Du får en ny besked, så snart chaufføren igen er på vej til din adresse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår får jeg SMS om levering?

Hvis vi har dit mobilnummer, sender vi SMS’er den dag, vi leverer – én SMS inden tankbilen kommer og én SMS efter olien er leveret.
Chaufføren kan blive nødt til at ændre dagens planlagte rute, og så vil du få en SMS om, at vi desværre alligevel ikke kan levere. Du får en ny besked, så snart chaufføren igen er på vej til din adresse.

Hvordan sikrer jeg, at jeg er tilmeldt SMS om levering?

Vi kan kun sende SMS om leveringen, hvis vi har dit mobilnummer. Hvis du er i tvivl, om vi har dit mobilnummer, er du meget velkommen til at sende en e-mail med dit navn, adresse og mobilnummer til [email protected], så sender vi fremover SMS om levering til det opdaterede mobilnummer.

Hvorfor får jeg ikke SMS om levering?

Hvis du ikke får SMS om leveringen, er det fordi vi ikke har dit mobilnummer. Du er meget velkommen til at sende en e-mail med dit navn, adresse og mobilnummer til [email protected], så sender vi fremover SMS om levering til det opdaterede mobilnummer.

Jeg har fået nyt mobilnummer, hvordan opdaterer jeg det hos jer?

Send en e-mail med dit navn, adresse og mobilnummer til [email protected], så sender vi fremover SMS om levering til det opdaterede mobilnummer.