En varmepumpe kan være god økonomi

Når du køber en varmepumpe hos DCC Energi, tilpasser vi sammen din løsning, så den passer til både behov, bolig og budget. Vi vil sammen med dig finde den rette varmepumpeløsning udfra:

  • Din nuværende varmekilde
  • Dit behov for opvarmning af hus og brugsvand
  • Husets størrelse, isoleringsgrad og energiforbedringer
  • De lovmæssige krav til placering af varmepumpen

PRISEKSEMPEL

for en gennemsnitlig husstand:

  • Husets størrelse: 130 m2 
  • Husets opførelsesår: 1995 
  • Personer i husstanden: 4 
  • Middel isolering: efterisolering og helt eller delvis udskiftning af vinduer inden for 20 år   

Modelforslag: 7 kW luft-til-vand varmepumpe

Pris for varmepumpe inkl. standardinstallation: 120.000 - 150.000 kr

Tilskud fra Varmepumpepuljen er på ca. 17.000 kr. 

En varmepumpe er en bæredygtig løsning

En varmepumpe er en af de mest bæredygtige energiløsninger, du kan vælge – både i forhold til miljø og økonomi. Varmepumpen genbruger nemlig naturens egne ressourcer, luft, til at opvarme dit hjem og dit brugsvand. Samtidig leverer en varmepumpe langt mere varmeenergi end fx el-energi og reducerer dit CO2-udslip.

- Energitilskud via Varmepumpepuljen og Energirenoveringspuljen

Som en del af Klimaaftale om grøn strøm og varme 2022 lukker Bygningspuljen og erstattes af to nye, mere målrettede tilskudspuljer, som du som boligejer kan søge.

> Læs mere her

- Gratis afkobling fra gasnettet

Hvis du udskifter dit gasfyr til en luft-til-vand varmepumpe, kan du blive koblet af dit gasnet, enten helt gratis eller mod et mindre gebyr. Noget der tidligere kostede ca. 8.000 kr. Hvis du har søgt tilskud til selve varmepumpen og er afhængig af det, så vent med at opsige gassen til du ved, om du får tilskud. Tilskuddet til afkoblingen skal søges på Mit Evida, hvor du også kan læse mere om kriterierne.

Hvis du ønsker at skifte til en varmepumpe og har behov for afkobling fra gasnettet, så anbefaler vi, at du bestiller afkobling og søger tilskud, når du har en dato for installation af varmepumpen.

> Læs mere her

- Reduceret elafgift

Hvis din bolig opfylder betingelserne i Bygnings- og Boligregistret, er du berettiget til at få reduceret elafgiften på den del af elforbruget, der ligger over 4.000 kWh om året. Hvis du opvarmer din bolig med en varmepumpe, skal over 50% af opvarmningen komme fra el, før du har mulighed for at få reduceret din elafgift.

> Læs mere her 

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business