02-12-2020

Dansk Fuels skifter navn til DCC Energi Retail

Dansk Fuels skifter navn til DCC Energi Retail

Siden 2016 har Dansk Fuels A/S, som driver Shell tankstationerne i Danmark, været en del af energikoncernen DCC Energi A/S, og det er en naturlig konsekvens af ejerskabet, at det nu også afspejles i virksomhedsnavnet.

Navneændringen har ingen praktisk betydning for kunderne
Det eneste, der ændrer sig, er navnet. CVR nummeret er uændret og det samme er alle betalingstilmeldinger og kontonumre, navneændringen har således ingen praktisk betydning for kunderne. Fra og med januar 2021 står der DCC Energi Retail A/S på betalingsoversigten fra Betalingsservice og Leverandørservice, men alt andet herunder også kontaktpersoner og aftaleforhold er fuldstændig uændret.

I en periode kan navnet Dansk Fuels fortsat dukke op fx på fakturaer, men da CVR nummeret er uændret har det som nævnt ingen praktisk betydning. Vi glæder os til fortsat at yde vores kunder samme gode service – nu blot under et nyt navn.

Om DCC Energi
Vi forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Blandt andet forhandler vi kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver også hele netværket af Shell tankstationer i Danmark. Med afsæt i sikkerhed, god kundeservice, stærke partnerskaber og dygtige medarbejdere omsætter DCC Energi årligt for over 9 mia. kr.  

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business