Samarbejde om Shell 7-Eleven ophører i 2024

Om Shell stationerne

Siden november 2016 er det DCC Energi, der gennem en licensaftale med Shell, har været ansvarlig for den samlede drift af Shell stationerne i Danmark.

Læs mere på Shellservice.dk

Vi havde gerne fortsat samarbejdet, så vi også efter 2024 kunne tilbyde Shells kvalitetsbrændstoffer på de nuværende Shell 7-Eleven tankstationer. Men Reitan-gruppen har besluttet ikke at forlænge aftalen, med baggrund i et ønske om at rykke deres eget brændstofselskab ind på de berørte tankstationer.

Som konsekvens reduceres antallet af Shell tankstationer i Danmark, men vi kan stadig tilbyde et stærkt netværk på 190 Shell tankstationer og derudover kan vi fortsat efter 1. januar 2024 via vores kortsamarbejde med Q8/F24 tilbyde Shell Card-kunder et af de største, samlede netværk af tankstationer i Danmark.

Siden 2016 har DCC Energi, der står bag Shell netværket i Danmark, åbnet mere end 40 nye Shell tankstationer. De investeringer fortsætter ufortrødent i de kommende år.

Vi arbejder målrettet med at udvikle og tilpasse Shell netværket til de forandringer, der sker for mobiliteten på vejene i disse år. Herunder etablering af lynladere på ca. 100 Shell tankstationer – en massiv investering, der allerede er i gang. Men også i de kommende år vil vi etablere nye Shell tankstationer, når mulighederne opstår.

Samarbejdet omkring Shell 7-Eleven fortsætter i henhold til aftalen i hele 2023.