Hjemmelader - Helt enkelt

Stop med at lede, start med at lade.

Vi har gjort det enkelt for dig at lade din elbil med en brugervenlig ladeløsning til dit hjem.

Vi sørger for det hele, inkl. boks og installation.

Og når først din ladeboks er oppe at køre, kan du få fat på os 24/7, hvis du har brug for hjælp.

Intelligent opladning når strømmen er billigst
 
Automatisk afgiftsrefusion
 
Teknisk service 24/7

Komplet ladeløsning

TIL DIG MED EL- ELLER HYBRIDBIL

Pris fra kr. 11.499
Serviceaftale kr. 49/md.*

Ladeboks inkl. installation
 

Udskift ladeboks

TIL DIG DER ALLEREDE HAR EN LADEBOKS

Pris fra kr. 8.875
Serviceaftale kr. 49/md. *

Ladeboks inkl. installation og nedtagning af nuværende boks 

* Der oprettes en serviceaftale fra Spirii til 49 kr./md. i minimum 6 måneder. Aftalen kan opsiges med en måneds varsel plus løbende måned og tidligst 6 måneder efter indgåelse af aftale.  Betaling for aftalen sker månedsvis og første gang, når din ladeboks aktiveres.

Serviceaftalen koster normalt kr. 79 pr måned (mindstepris 474 kr. for 6 måneder), men i perioden 1/1-30/6-2023 er prisen midlertidig nedsat til kr. 49 pr måned. Fra den 1. juli koster den igen kr. 79 pr måned.

Dine fordele

Løsning med ladeboks og service
DCC Energi Mobility App - Styr din opladning
Adgang til e-Roaming netværk i Danmark og Europa
Markedets mindste ladeboks
Teknisk support 24/7
Professionel installation og tilslutning af ladeboksen

Sådan fungerer det

Typisk er ladeboksen installeret og klar inden for 3-4 uger.

 1. Bestil online. Du bestiller nemt via Spiriis hjemmeside.
 2. Installation aftales. En elinstallatør i dit område ringer til dig og laver en aftale om opsætning af ladeboksen.
 3. Ladeboks opsættes. Elinstallatøren installerer og tilslutter ladeboksen som aftalt, og serviceaftalen aktiveres. 
 4. Du kan nu oplade din bil.
 5. Betaling sker automatisk. Du bliver automatisk opkrævet for din serviceaftale én gang om måneden.

Effektiv og smart ladeboks

Du får en smart 3-faset ladeboks i højeste kvalitet fra den norske producent Zaptec. Samtidigt med at ladeboksen overholder alle myndighedernes sikkerhedskrav, er den også den mindste ladeboks på markedet. Den kan lade din elbil med 11kW (op til 22kW). 

✓ Ladeboks med smarte funktioner
✓ Sikkerheden i orden
✓ Passer til alle elbiler og hybridbiler

Ladeboksen leveres uden ladekabel, som kan tilkøbes for 1.749 kr.

Standardinstallation opfylder alle sikkerhedskrav

Standardsinstallationen indkluderer en 11kW løsning, som dækker langt de fleste elbilisters daglige behov.

Installatøren vil kontakte dig for at aftale tidspunkt for installation og vil samtidig sikre sig, at du er dækket af en standardinstallation. Skulle der være særlige forhold, som installatøren er nødt til at tage hensyn til og som vil kræve ekstra arbejde, vil installatøren give dig besked. Ekstra arbejde opkræves særskilt.

BEMÆRK: For at få fuld udnyttelse af ladeboksens smarte funktioner, er det nødvendigt med 4G LTE-M-forbindelse eller en 2,4 GHz Wi-Fi forbindelse.

Nem app-betjening af ladeboksen

Med DCC Energi Mobility app'en kan du indstille opladningen af din elbil eller hybridbil til at starte, når strømmen er billigst. Du kan også følge med i forbruget, justere lys- og strømstyrke og låse kablet fast.

 

Opladning også når du er på farten

Får du behov for at oplade din elbil på farten, kan du benytte lynhurtig opladning på udvalgte Shell stationer.

Med et Shell Card får du rabat på din el og en række andre gode fordele. 

Ofte stillede spørgsmål

Almindelige elinstallationer er ikke lavet til at kunne trække så meget strøm, som en elbil har brug for. Derfor er det nødvendigt at få lavet en udvidet installation til ladeboksen af en autoriseret elinstallatør. En standardinstallation opfylder alle de gældende sikkerhedskrav i forhold til eltavlen og også de krav, som bilfabrikanterne stiller i forhold til elbilens garanti.

 1. Installationen indebærer, at ladeboksen får sin egen sikringsgruppe, og at der tilføjes et fejlstrømsrelæ. Konkret betyder det, at du får installeret automatsikring på 20 ampere samt fejlstrømafbryder, enten som kombienhed eller to separate enheder i din eksisterende eltavle.
 2. Fra eltavlen trækkes et installationskabel (5x6 mm2) på op til 15 meter langs eksisterende gulv, væg/husmur eller loft. Kablet fastgøres enten bøjlet, klipset eller i hvid plastkanal.
 3. Ladeboksen vægmonteres.
 4. Installatøren aktiverer ladeboksen og tester at ladeboksen fungerer samt sikrer, at alle forbindelser er tilsluttet korrekt.

Der kan være ekstraomkostninger, hvis man f.eks. ikke ønsker, at ladeboksen skal vægmonteres, hvis der er gravearbejde, eller en speciel vej, som kablet skal føres.

Etablering af ekstra jordspyd kan i nogle tilfælde også være nødvendig og kan give ekstraomkostninger. Det kan skyldes for høj overgangsmodstand til jord (max 100 Ohm) eller skærpede krav i elbilens kravsspecifikation.

Installatøren vil altid forventningsafstemme med dig vedr. opgavens omfang og pris, inden installationen påbegyndes.

 1. Ladeboksen placeres, hvor det er hensigtsmæssigt og muligt i forhold til opladning - typisk på garagevæg, carport eller husmur (ved en vægmontering).
 2. Din eltavle skal være placeret i stueplan. Højdeforskellen mellem kablets føringsvej og terræn må maximalt være 3,0 meter.
 3. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.
 4. Du skal have den fornødne effekt på 11kW til rådighed i din installation (min. 20A)
 5. Du skal have 4G LTE-M mobildækning dér, hvor ladeboksen skal sidde. Der sidder nemlig et simkort (eSim) i ladeboksen, som skal kunne komme på telefonnettet. Manglende forbindelse ses oftest i landområder eller kældre. Hvis du ikke har mobildækning, skal ladeboksen kobles op på dit wifi, som skal være 2,4 GHz.

Ladeboksen har ét udtag og kan dermed lade én elbil ad gangen. Har du behov for at oplade flere biler samtidig, har du brug for en ekstra ladeboks og installation.

Har du en leaset firmabil, vil vi anbefale dig at kontakte din arbejdsgiver for at forhøre dig om leasingfirmaet har et samarbejde med DCC Energi. Alternativt er du velkommen til at kontakte os for at tage en dialog om en løsning.

De fleste løsninger til private hjem fås i intervallerne 3,7 – 11 kW. I nogle tilfælde, kan der også installeres til 22 kW, dog kræver det 32 ampere.
En normal installation til elbilsopladning er på 16 ampere. 
Der kan også laves installationer med 32 ampere, men det kræver ofte ændringer helt ude i vejen og en udgift til elselskabet.

Start bestilling af en ladeboks til hjemmet

Få en Zaptec ladeboks, installation og serviceaftale

Få din egen ladeboks til elbil derhjemme

Nemt, hurtigt og sikkert. Når du lader din elbil derhjemme, er det disse tre fordele, der kendetegner både produktet og opladningen.

Sådan vil det i hvert fald være, hvis du vælger vores smarte ladeboks. Med den får du din helt egen ladestander til din elbil, og den overholder alle sikkerhedskrav fra myndighederne. Det betyder, at du let og sikkert kan oplade din elbil, når du er hjemme.

Det eneste, du har brug for, er få lavet en udvidet elinstallation til ladeboksen af en autoriseret elinstallatør. En ladeboks kræver nemlig en autoriseret installatør. Derfor bliver der sendt en professionel installatør ud til dit hjem, hvor vedkommende installerer og tilslutter den intelligente ladeboks som aftalt.

Når serviceaftalen også er på plads, er din elbil ladeboks klar til brug. Så er du altid sikret smart, effektiv og nem opladning på egen matrikel.

Du kan nemt følge med i dit forbrug ude og hjemme

Når man skal oplade sin elbil, vil man formentlig gerne sikre sig en effektiv opladning – men også den billigste pris.

Har du det på samme måde, og vil du også gerne holde øje med dit strømforbrug? Med DCC Energi Mobility app'en får du det fulde overblik over dit forbrug i kWh, og du kan nemt følge dit forbrug over uger, måneder og år.

Derudover viser app'en, hvornår belastningen på elnettet er lavest, strømmen er grøn og strømprisen er lavest. Det vil sige, at du kan sætte bilen til opladning, når strømmen er mest billig – og dermed spare på elregningen.

Med app'en har du også mulighed for at styre egen opladning derhjemme. Du kan nemlig starte og stoppe din ladeboks til elbil, og hvis du er ved en offentlig ladestation. Får du brug for at lade din elbil på farten, sparer du minimum 10 øre pr. kWh, når betaler med Shell Card. Dermed kan du få endnu mere ud af dit strømforbrug.

Shell stationer oplader din bil på 20 minutter

Der er mange fordele ved at have en ladeboks derhjemme, hvis du ejer en elbil eller plug-in hybrid. Blandt andet bliver du fri for at lede efter offentlige ladestandere i nærheden af dit hjem. Med en elbil ladeboks i tilknytning til dit hjem kan du også tanke din bil op, mens du er optaget af noget andet, og udnytte den billige strøm om natten.

Får du alligevel behov for at oplade din elbil på farten? Så er der udvalgte Shell stationer med ladeboks til elbil, og flere er på vej. Som minimum leverer ladestanderne 120 kW, hvilket gør det muligt for de fleste elbiler at lade 200 km på cirka 20 minutter. Du bliver desuden kun opkrævet for den strøm, du bruger.

Den effektive opladning betyder, at du kan køre endnu længere i din elbil uden et behov for at skulle lade op derhjemme. Hvor hurtigt du kan lade batteriet op, afhænger dog af, hvor mange biler der oplader ved ladestanderen. Hastigheden afhænger også af faktorer, såsom udendørs temperatur, biltype, batteristørrelse og batteriets tilstand.

Lad ikke elbilen op med en almindelig stikkontakt

Din elbil eller hybrid er kendetegnet ved, at den er bygget med et stort batteri, der har brug for meget strøm, før det er ladet helt op. Derfor forhandler vi en 3-faset ladeboks i højeste kvalitet. Det betyder, at din opladning derhjemme foregår både effektivt og enkelt, så batteriet hurtigst muligt er klar igen.

Ejer du ikke en god ladeboks eller ladestander derhjemme, kan det være fristende blot at sætte ledningen i elbilen til stikkontakten i hjemmet. Det er dog farligt. Dine almindelige stikkontakter, både indendørs og udendørs, er nemlig ikke byggede til at blive brugt med fuld belastning over en længere periode.

Korrekt installation til opladning af elbil er derfor nødvendigt. På den måde undgår du, at forhøjede temperaturer påvirker elinstallationen, så stikkontakten eller ledningerne i væggen bliver ødelagte og i værste tilfælde bryder i brand. Så kan du trygt lade din bil op hjemme i carporten, på gaden eller i sommerhuset.

Ring til os på 7010 2010

Har du spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.

Ring 7010 2800


 Hverdage
8.00 - 16.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder og gode tilbud pr. mail
 
Tilmeld

I samarbejde med:

I samarbejde med:

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business