Flot opbakning til informationsmøde om varmepumper i Næstved

Dermed var rammerne i den grad sat for et arrangement, der ud over at sætte fokus på varmepumpen som mulig, ny varmekilde også gav en god mulighed for at se nærmere på de nyeste varmepumper fra Bosch.

Totaloverblik over økonomi og teknik

Først på dagsordenen var en detaljeret gennemgang af de varmeløsninger, som Næstved-borgerne lige nu står overfor. Kort sagt enten det eksisterende naturgasfyr, fjernvarme eller en varmepumpe, som Brian Nielsen fra Bosch Home Solutions, derfor stillede skarpt på.

Med afsæt i Energistyrelsens prisestimater og forbrugstal for en gennemsnitlig bolig kom han både omkring teknik, finansieringsmuligheder, etableringsomkostninger, vedligehold og ikke mindst samlet økonomi. Dermed fik de mange fremmødte et vigtigt indblik i de nuancer, der følger med en investering i enten et nyt gasfyr, fjernvarme eller en varmepumpeløsning.

Overvejer du en varmepumpe?

Find den rigtige løsning for dig. Vi guider dig fra de første overvejelser til den endelige installation.

Og at dømme efter spørgelysten gav flere detaljer anledning til videre overvejelse og spørgsmål. Ikke mindst de samlede økonomiske fordele, der ofte følger med en investering i en luft-til-vand varmepumpe, vakte interesse. Det samme galt overblikket over reglerne for støj fra varmepumper og bestemt også de muligheder, som de bedste løsninger på markedet giver for stort set at undgå støjgener.

En nærmest lydløs varmepumpe

Netop støjniveauet fra en Bosch varmepumpe – eller mangel på samme – var der også rig lejlighed til at opleve i Arena Næstved. I foyeren var en stribe af Boschs nyeste varmepumpeløsninger nemlig linet op med mulighed for personlig vejledning fra eksperterne. Heriblandt en varmepumpe Compress 5800, der kunne opleves i drift for at demonstrere, hvor lavt støjniveauet er med en af de bedste varmepumper på markedet.

Med mere end 220 deltagere, masser af gode dialoger og en lang række aftaler om opfølgende personlig varmepumperådgivning var det en januar-lørdag i Næstved, der var godt givet ud for alle parter.

Og i en tid, hvor tusindvis af danske hjem skal vælge at forblive på eksisterende løsning eller finde et alternativ til deres nuværende gas- eller oliefyr, er det ikke sidste gang, at DCC Energi og Bosch inviterer til informationsmøde om varmepumper.

Her kan du se Bosch’ præsentation fra dagen

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål

Ring 7010 2010