Elbiltour 2024: Elbiler og ladeløsninger i forårssolen

Lej en ladeboks fra DCC Energi

  • 1 kr. i opstart inklusiv serviceaftale
  • 219 kr. i leje/md. inklusive serviceftale i minimum 6 måneder.

Opsiges lejeaftalen inden for de første 3 år, er der et nedtagningsgebyr på 2.495 kr.*

*Samlet pris for ladeboks og serviceaftale i bindingsperioden udgør kr. 3.810 kr., da det er en forudsætning af have serviceaftalen i min. 6 måneder.

Timingen var perfekt, da årets Elbilstour den 27. april lagde vejen forbi et solbeskinnet Frederiksberg. Nærmere bestemt området ved Solbjerg Plads foran Frederiksberg Centeret, hvor også et hold fra DCC Energi stod klar med både underholdning og skarpe tilbud på en af de mest stilrene ladeløsninger på markedet.

Om det var det smukke forårsvejr eller chancen for at blive klogere på livet som elbilist, der lokkede københavnerne til, skal være usagt. Men i de seks timer Elbilstourens besøg på Frederiksberg varede, var lørdagsshoppere i hundredvis forbi det hyggelige handelsmiljø, som i dagens anledning også bød på chancen for at møde udstillere fra bl.a. Volvo, Tesla, Xpeng, Byd, mfl.

Særtilbud på komplet ladeløsning

For mange danske elbilister er en privat ladeløsning i kombination med lynladning på farten den foretrukne vej til altid at have strøm nok på batteriet.

Netop den kombinerede mulighed gav DCC Energis stand et attraktivt og overskueligt bud på. Med afsæt i en avanceret ladeboks og app, der gør opladning let og overskuelig, har vi nemlig et særtilbud på en køreklar ladeløsning med rundt på Elbiltour 2024.

For bare 1 kr. kan nuværende og nyslåede elbilister bestille og få installeret en hjemmelader, der efterfølgende kan lejes for 219 kr. om måneden. Prisen inkluderer serviceaftale, drift og vedligehold. Og vil man hellere eje sin ladeløsning selv, er det naturligvis også en mulighed.

Men ikke nok med det. For med DCC Energis tilbud åbner også døren til det nye Shell Mobilitetskort. Kortet er en videreudvikling af det klassiske brændstofkort, der omfatter nem betaling på størstedelen af alle offentlige ladestandere i Danmark – foruden mere end 600.000 ladestandere rundt om i Europa.

Elbilstouren 2024 fortsætter frem til weekenden den 8-9. juni, hvor Aalborg Storcenter er sidste stop på rundturen blandt nogle af landets mest populære storcentre.

DCC Energi er med hele vejen og det samme er særtilbuddet om leje af en af markedets mindste, mest avancerede og flotteste ladeløsninger.

Se mere på www.elbiltour.dk