DCC Energi træder ind på glohedt varmepumpemarked

Energiselskabet DCC Energi tager nu endnu et skridt for at udvikle forretningen i takt med den elektrificering af energimarkedet, der er i gang. Det sker med lanceringen af et nyt forretningsben inden for varmepumper, der omfatter totalløsninger til private husstande.

Vi står over for et historisk skifte på energimarkedet, hvor de fossile løsninger, vi har kendt altid, gradvist vil fylde mindre og mindre. Det er en udvikling, hvor vi som et af de store energiselskaber kan og vil spille en aktiv rolle med attraktive og fremtidssikre energiløsninger til både private og virksomheder. Præcis som vi har gjort det med vores nye forretning inden for nemme og hurtige ladeløsninger til elbilister

Tusinder af husstande med gas- eller oliefyr står i de kommende år over for at skulle investere i en ny, mere bæredygtig varmeløsning. For nogle vil fjernvarme blive en mulighed, mens andre vil have en varmepumpe som det mest oplagte alternativ. Det er en situation, hvor det ifølge Lena Løwe Sørensen kan være svært at træffe et oplyst valg og overskue de tekniske muligheder og begrænsninger i boligen. 

Fleksibilitet og lokale specialister

Sådan fungerer en varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe fungerer ved, at den leder luft udefra ind i varmepumpens system for dermed at producere varme og varmt vand.

Rent lavpraktisk sker det ved, at du har installeret en ude-del på ydersiden af dit hus, som optager varmen og en inde-del, fx i bryggerset, som cirkulerer varmen rundt i dit radiatorsystem eller gulvvarmesystem. 

Få en varmepumpe hos DCC Energi

Derfor kommer DCC Energis nye varmepumpe-setup med en let tilgængelig løsning, der sammen med fagteknisk rådgivning, installation og service gør det overskueligt og nemt for forbrugerne at skifte til en varmepumpeløsning.

”Filosofien bag vores forretningsmodel for varmepumper er, at de danske husstande, der står over for en stor investering i en ny varmekilde, har brug for både teknisk rådgivning og velafprøvet teknologi, der tager afsæt i netop deres hus og behov,” forklarer Lena Løwe Sørensen og tilføjer:

”Derfor går vi i markedet med en totalløsning, der også inkluderer dygtige, lokale fagfolk, så kunderne er sikret en tryg og fremtidssikker varmeløsning. Her træder Søberg VVS ind som vores landsdækkende partner med lokale specialister inden for både rådgivning, installation og service”. 

DCC Energi tilbyder et udvalg af forskellige kvalitetsløsninger fra Bosch, Mitsubishi og Panasonic, der kan tilpasses stort set alle behov. 

Yderligere information

Lena Løwe Sørensen, Direktør Business Development, Power & New Energies, DCC Energi, 2519 4512, [email protected]