DCC Energi fik sat sit præg på årets eCarExpo

Den store fremgang for elbiler herhjemme slog tydeligt igennem ved årets eCarExpo, som næsten trak dobbelt så mange besøgende til, som i 2022. Af de 21.600 besøgende fandt mange vej til DCC Energis stand, hvor der var skruet op for komfort, underholdning og naturligvis rådgivning om den totalløsning til elbilister, som DCC Energi i dag tilbyder.

Her kredsede samtalen over de tre dage om de centrale spørgsmål i tilværelsen som nyslået eller vordende elbilist. Nemlig, hvordan man forener elbilens fortræffeligheder med lettilgængelige, fleksible og smarte lademuligheder hjemme, på jobbet og ikke mindst på farten.

”I år skruede vi lidt op for komforten i et nyt loungeområde til vores gode baristakaffe. Og alle dage havde vi sjove konkurrencer og en velbesøgt racerbane. Men det er klart, at det centrale for de fleste var vores samlede løsninger til livet som elbilist. Her stod vores folk klar til at forklare alt om, hvordan vores ladebokse og medfølgende app gør det muligt at styre opladning intelligent ud fra, hvornår der fx er mest grøn strøm, billig strøm eller en kombination af begge”, fortæller Lone Winther, chef for e-mobilitet i DCC Energi.

Nyt liv til ”benzinkortet”

Også det klassiske ”benzinkort” fyldte meget i dialogen om livet som elbilist på eCarExpo. Men det var i det nye format, som DCC Energi sidste år lancerede med Shell Card Mobilitetskortet. En nyudvikling af Shell Card, som kan bruges på hovedparten af de offentlige ladestandere herhjemme. Herunder naturligvis lynladerne på Shell tankstationerne plus mere end 500.000 ladepunkter rundt om i Europa.

Om vores ladeløsninger

  • Rådgivning ud fra jeres behov
  • +11.000 ladepunkter i Danmark
  • +500.000 ladepunkter i hele Europa
  • Teknisk support 24/7

”Det centrale for vores ladetilbud til både virksomheder og private er, at det skal være lige så enkelt at køre elbil, som det er at køre benzin- eller dieselbil. Det gælder i forhold til hjemmeladning, men i den grad også ladning på farten med Shell Card Mobilitetskort, der sikrer, at du altid kan lade uden at skulle jonglere et hav af apps og ladebrikker – uden at du er bundet af et fast forbrugsabonnement.”, siger Lone Winther.

Ifølge Lone Winther er ikke mindst virksomheder meget interesserede i DCC Energis kombination af intelligente ladebokse og Shell Card. Det åbner nemlig for en løsning til medarbejderne, som bygger videre på det ”brændstofkort”, de er vant til, plus en ladeboks til hjemmet og i nogle tilfælde arbejdspladsen.

”Men også vores tilgang, hvor du køber din ladeboks, satte gang i mange interessante samtaler. For modsat, hvad mange tror, så er det ofte den billigste løsning, når man ser investeringen i et længere tidsperspektiv. Her ser vi ladeboksen som en varig del af hjemmets eller firmaets elinfrastruktur og ikke en løsning, som skal følge bilens levetid. Så det er vigtigt, at du har det rigtige perspektiv med i din købsbeslutning,” siger hun.