Det er meget forskelligt, hvad en varmepumpe koster. En ting er selve varmepumpen og noget andet er beslutningerne rundt om installationen. Læs mere her.

Ja, der findes tre forskellige typer tilskud, som du kan læse om her.

For at kunne få en varmepumpe, skal du bo i et hus, som har plads til en såkaldt ude-del på grunden og du skal have vandbårne radiatorer eller gulvvarme. Læs mere her

Når din bestilling er modtaget og underskrevet af begge parter, påbegyndes opstarten af installationen, hvilket blandt andet indebærer opsætning af varmepumpe og tilslutning til vand og el mv. Installationen tager som oftest 1-2 dage. Du kan læse om hele processen fra start til slut her.

Hvor meget du kan spare ved at skifte til en varmepumpe, afhænger bl.a. af, hvilken varmeløsning du har i forvejen, hvor stort dit hus er, og hvad dit varmeforbrug er i dag. Læs mere om økonomien ved en varmepumpe her

Hos DCC Energi bruger vi al vores energi på energi, og ved, at vores kunders behov er meget forskellige. Derfor får du stor valgfrihed både i forhold til, hvordan du vil betale, hvilken pumpe, du ønsker, og hvor meget hjælp du gerne vil have fra teknikere i dit lokalområde. Det eneste der ligger fast er, at du får en varmeløsning, der passer din situation og økonomi – og holder hele vejen ind i en bæredygtig fremtid.

Vi samarbejder med Bosch, Panasonic og Mitsubishi, som alle har et varieret udvalg af varmepumper til forskellige priser og behov. Læs mere her

Ja, DCC Energi leverer varmepumper i hele landet i samarbejde med teknikere fra dit lokalområde. 

Når en varmepumpe monteres, sørger vores lokale teknikere for, at den overholder de regler, der er for støj. Den lyd, man kan høre fra en varmepumpe, kommer fra den del, der sidder udenfor. Lydniveauet ligger typisk på 45 dB ved daglig drift alt efter hvilken model, du har valgt. 45 dB er ca. samme lydniveau som ’dæmpet tale’. Vores kunder fortæller os jævnligt, at deres pumpe har et lavere lydniveau, end de have regnet med. Men som en del af vores rådgivning taler vi nøje igennem med dig, hvor det vil være mest hensigtsmæssigt at placere varmpumpen. 

De fleste vælger en luft-til-vand varmepumpe til opvarmning af hus og brugsvand. Det er en miljørigtig varmeløsning, som kan give dig en lavere varmeregning. En luft-til-vand varmepumpe fungerer ved, at den leder luft udefra ind i varmepumpens system for dermed at producere varme og varmt vand. Rent lavpraktisk sker det ved, at du har installeret en ude-del på ydersiden af dit hus, som optager varmen og en inde-del, fx i bryggerset, som cirkulerer varmen rundt i dit radiatorsystem eller gulvvarmesystem. 

 

Vi sælger primært luft-til-vand varmepumper, men hvis du ønsker en luft-til-luft varmepumpe eller jordvarmeanlæg, kan vi også sagtens hjælpe dig med det. Det vigtigste er, at vi finder den løsninger, der passer bedst til dig. Udfyld vores kontaktformular, så taler vi om det. Det er helt uforpligtende. 

En varmepumpe er en af de mest bæredygtige energiløsninger, du kan vælge – både i forhold til miljøet og din økonomi. Den genbruger nemlig naturens egne ressourcer, luft, til at opvarme dit hjem og dit brugsvand. Samtidig leverer en varmepumpe langt mere varmeenergi end fx el-energi og reducerer dit CO2-udslip. Sidst, men ikke mindst, er varmepumper billige i drift, når løsningen først er installeret. Luft koster nemlig ingenting. Derfor skal du kun betale for den strøm, som varmepumpen bruger for at køre. 

Det vil være en faglig kompetent og certificeret tekniker fra dit lokalområde, som kommer og rådgiver om og installerer din varmepumpe. 

Udfyld kontaktformularen for en uforpligtigende samtale. Du kan læse mere om hele processen her.

De fleste varmepumper leveres med WiFi-tilslutning, så du har mulighed for fx at betjene den via en app og tænde for den på forhånd eller overvåge dens funktioner. 

Den rette varmepumpe må hverken være underdimensioneret eller overdimensioneret i forhold til din bolig. Derudover er det vigtigt, at du vælger en varmepumpe med en ydelse, som er højere end din boligs varmetab. Alt det kan vi rådgive dig om, når vi sammen gennemgår din husstand. Vi samarbejder med Bosch, Panasonic og Mitsubishi, som alle har et varieret udvalg af varmepumper til forskellige priser og behov. Udfyld vores kontaktformular, så taler vi om det. Det er helt uforpligtende.

Vi hjælper med afmontering af din gamle opvarmningskilde og kan ligeledes tilbyde bortskaffelse af fyr mod betaling. 

Selv den bedste varmepumpe skal regelmæssigt have et eftersyn for at fungere optimalt. Ifølge de lovmæssige krav skal alle varmepumper have et eftersyn hvert eller hvert andet år alt efter mængden af kølemiddel. Hos DCC Energi har vi med lokale varmepumpeteknikere, som kommer ud og servicerer din varmepumpe, når du tilmelder dig vores servicekoncept. Læs om varmepumpeservice her.

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business