Sådan sikrer vi vores tanke

Benzin og diesel er brandfarlige materialer. Derfor skal sikkerheden selvfølgelig være i højsædet. Det gælder både transporten af brændstoffer og håndteringen af dem ude på de 475 Shell stationer, vi driver.


Rent sikkerhedsmæssigt har vi det, vi kalder et fuldstændigt clean sheet. Vi har ikke haft et uheld med hensyn til kontrol af tanke i den tid, vi har drevet vores forretning i Danmark 


I 2020 var vores Retaildirektør Søren Møller Maretti med til at inspicere de underjordiske tanke på Shell. Vi trækker nemlig gerne selv i arbejdstøjet for få føling med og forståelse for, hvordan man bedst skaber sikre rammer for kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere. ”Vi gør de ting, vi siger. Kun på den måde finder vi ud af, hvordan vi kan gøre det endnu nemmere og sikrere for de fagfolk, der hjælper os”, siger Søren. Vi vil aldrig sætte vores leverandører til at gøre noget, vi ikke selv ville gøre.

Sådan gør vi: Sikring af tanke

Sikkerhed kommer før alt andet. Derfor inspicerer vi helt efter reglerne vores underjordiske tanke på Shell stationerne hvert 10. år. Vores Retaildirektør Søren Møller Maretti var selv med under overfladen for nylig.

Se video
Safety first logo

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business