29-03-2017

Tank Shell V-Power og spar 99 øre pr. liter

Tank Shell V-Power og spar 99 øre pr. liter

Ikke kun sportsvogne har fordel af benzin med et højt oktantal. De fleste moderne biler vinder også på både speederrespons og ydeevne, når oktantallet stiger. Det kan bilister selv teste, når landets Shell servicestationer de næste tre lørdage sælger Shell V-Power 99 oktan til ekstra lav pris.

99 øre pr. liter. Så meget kan bilister de kommende tre lørdage spare, hvis de gearer op og tanker Shells højoktanbenzin, V-Power 99 oktan. For at sætte fokus på de fordele, som de fleste almindelige benzinbiler får ved at køre med et højt oktantal, kører landets Shell servicestationer den kommende tid en ”stortest” af Shell V-Power 99 oktan. 
 

Alle lørdage i perioden 27. marts til 18. april kan bilister uden merpris skifte fra Shells blyfri 95 benzin til markedets eneste ægte højoktanbenzin og mærke forskellen på egen krop og bil. 
 

”Vi inviterer nu bilisterne med på Danmarks største test af, hvad højoktanbenzin gør for køreoplevelsen og din motor. Der er en veldokumenteret sammenhæng mellem oktantal og power og performance i moderne biler, også valideret herhjemme*. Men vi vil gerne give bilisterne et stærkt incitament til selv at mærke forskellen. Derfor sænker vi prisen på Shell V-Power 99 oktan og sælger højoktan til samme pris som Shell FuelSave 95 oktan de næste tre lørdage”, siger Per Ollikainen, produktchef i Dansk Fuels, som driver landets mere end 207 Shell-stationer.


 

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business