25-10-2018

Shell stationer kører videre trods ændringer i Nordsøen

 

Som beskrevet i diverse medier i uge 42 har Royal Dutch Shell valgt at sælge deres andel af Dansk Undergrunds Consortium, DUC, til det norske olieselskab Noreco.

Salget får dog ingen indflydelse for vores kunder og dermed de tusindvis af danskere, der hver dag tanker deres bil på Shell stationer eller opvarmer boligen med Shell fyringsolie, da disse aktiviteter som hidtil bliver varetaget af DCC Energi.

Siden 2009 har vi forhandlet Shell produkter i Danmark. Og i 2016 købte vi store dele af Shells danske erhvervsforretning. Herunder 204 Shell tankstationer samt salget af brændstof, GTL og smøremidler til virksomheder, marine og lufthavne.

Det er vores hensigt at fortsætte med at investere i at forsyne Danmark med Shells kvalitetsprodukter og faktisk af antallet af Shell stationer i løbet af de seneste to år vokset, så der i dag er 225 Shell stationer langs vejene -  og flere er på vej.

Danske bilister kan altså fortsat køre ind på en af de mange Shell stationer, når der skal Shell V-Power eller Shell FuelSave brændstof på bilen.

 

 

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business