05-10-2017

Shell netværket vokser igen

Shell netværket vokser igen

I løbet af efteråret føjer vi 15 nye tankstationer til Shell netværket. Det sker som følger af en ny aftale med en række selvstændige forhandlere, som nu træder ind i kredsen af Shell forhandlere. Dermed vokser antallet af Shell stationer i Danmark med ét slag fra 209 til 224.

Med den nye forhandleraftale har vi på mindre end et år lagt 19 nye tankstationer til vores stationsnet. Men ambitionerne om at styrke netværket og udvide tilstedeværelsen af Shells brændstoffer i Danmark er fortsat intakt.

”Vi har meldt klart ud om, at vi gerne vil vokse vores stationsnetværk. Det er i det lys, at aftalen med de nye forhandlere skal ses. Vi kigger fortsat interesseret på de muligheder, der er for at udbygge vores detailforretning – gerne med nye forhandlere - men også ad andre veje. Faktum er, at vi vil de selvstændige forhandlere, og at vi kan give dem nogle gode rammer for at drive en sund forretning under Shell netværket”, siger Søren Maretti, Retaildirektør.

De 15 tankstationer bliver i løbet af oktober og november 2017 omdannet til Shell stationer.

 

Energiforretning i vækst

Vi er et dansk datterselskab af irske DCC plc., der er noteret på børsen i London og omsætter for over 100 mia. kr. årligt. Netop detailmarkedet for brændstofsalg har de seneste år haft stigende betydning for vores irske ejere. Foruden opkøbet af store dele af Shell netværket i Danmark har DCC plc. siden 2015 købt 300 Esso-stationer i Frankrig og et større stationsnetværk i Sverige og Norge.

Christian Heise, adm. direktør i DCC Energi forventer da også, at fremtiden byder på flere gode opkøbsmuligheder herhjemme - også på detailmarkedet.

”Vi går optimistisk til det danske energimarked og ser den igangværende konsolidering, som en god mulighed for at øge vores markedsandele. Vi omsætter allerede for et pænt stykke over fem mia. kr., og den omsætning skulle gerne stige betydeligt de kommende år. Som energikøbmænd er vi altid interesseret i de muligheder, der byder sig i markedet. Det gælder uanset, om det er selvstændige forhandlere, som vil prøve noget nyt eller et selskab, der kommer til salg”, siger han.

 

For mere information, kontakt venligst

Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi T: 2220 0467, M: [email protected]
Christian Heise, adm. dir. i DCC Energi, T: 2220 5135, M: [email protected]

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business