26-03-2020

Pressemeddelelse: Stort energiselskab: Vi holder energiforsyningen oppe i gear

Selv om mobiliteten i samfundet er gået ned, så holder DCC Energi og Shell tankstationerne energiforsyningen til private, vognmænd og landbruget i fuld gang. Vi er bevidste om det samfundsansvar, vi har for, at hjulene kan køre så godt som muligt lige nu, lyder det fra adm. direktør, Christian Heise.

Alt imens COVID-19 har lukket store dele af Danmark delvist ned, arbejder DCC Energi målrettet på at holde energiforsyningen oppe. Med 230 Shell tankstationer og store leverancer til transportindustrien og det danske landbrug er alle ressourcer sat ind på at holde forsyningslinjerne åbne til de mange, som stadig holder hjulene i gang i samfundet. Og selv om stort set alle medarbejdere lige nu arbejder hjemmefra, er der fuld bemanding. Hver dag kører chaufførerne fortsat de mange tankbiler ud i landet med både fyringsolie og Shell-brændstof.

”Vi mærker også, at mobiliteten er faldet, og at utrolig mange normale aktiviteter er sat i bero. Men i den ekstraordinære situation vi står i, er det ekstremt vigtigt, at vi er vores ansvar som energiselskab bevidst og sikrer, at vitale dele af samfundet stadig kan fungere. Her taler jeg ikke mindst om landbruget, som er ved at komme godt i gang med forårsarbejdet, og de mange vognmænd og transportører, der lige nu sørger for, at vi har varer nok. Vores topprioritet er helbredet og sikkerheden for vores medarbejdere og kunder. Samtidig er vi heldigvis også i den gode situation, at vi ikke har udfordringer med at holde forsyningen kørende,” siger Christian Heise, adm. direktør i DCC Energi.

Sådan passer du på dig selv, når du besøger tankstationen

Regeringen indførte tirsdag den 18. marts yderligere foranstaltninger for at bryde smittekæden for Corona-virus. Det betyder bl.a., at storcentre, restauranter, cafeer, frisører, mfl. lukker midlertidigt. De nye retningslinjer gælder ikke for bemandede tankstationer. Alligevel indfører Shell tankstationerne skærpede retningslinjer for kunder og personalet. Det betyder bl.a., at tankstationer med spisepladser midlertidigt lukker ned for spisepladserne. Mad kan dog stadig købes som take away. Ligeledes indføres diskretionslinjer i gulvet ved kassen. Generelt lyder anbefalingerne for at forebygge smitte således:

  • Brug altid plasthandsker, når du tanker og betaler ved standerne
  • Er der mange kunder inde i butikken, så vent udenfor et øjeblik
  • Hold afstand til andre kunder og til personalet
  • Respekter diskretionslinjerne i gulvet, når du venter i kø
  • Følg myndighedernes anvisninger, nys/host i dit ærme og vask hænderne tit
  • Udvis ro og tag ansvar for dit eget og andres helbred

Yderligere information

Christian Heise, adm. dir. i DCC Energi, 2220 5135, [email protected]

 

Om DCC Energi

DCC Energi er en af Danmarks store energivirksomheder og forsyner hele Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er blandt andet den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. Med afsæt i sikkerhed, kundeservice, stærke partnerskaber og dygtige medarbejdere omsætter DCC Energi årligt for over 9 mia. kr. På hovedkontoret i Nærum nord for København beskæftiger selskabet ca. 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business