06-03-2019

Pressemeddelelse: DCC Holding og Shell i partnerskab om danske lufthavne

Pressemeddelelse: DCC Holding og Shell i partnerskab om danske lufthavne

Med et nyt partnerskab går DCC Holding Danmark sammen med Shells globale forretning for brændstof til luftfarten. Partnerskabet styrker logistik og forsyning af Shell flybrændstof til syv danske lufthavne og skaber den største, uafhængige brændstofleverandør til luftfarten herhjemme.

DCC Holding Danmark og Shell Aviation går sammen i et nyt partnerskab, der fremover vil forsyne syv danske lufthavne og internationale flyselskaber med Shells flybrændstof. Herunder Danmarks travleste lufthavne i København, Billund og Aalborg.

Med partnerskabet kobles DCC Energis lokale tilstedeværelse og forsyningskæde sammen med Shells globale setup for leverance af flybrændstof. Dermed øges forsyningssikkerheden for kunderne på det stadigt voksende danske marked.

”Vi kombinerer nu vores stærke lokalkendskab, kundeservice og tilstedeværelse med Shells globale ekspertise og produktionskapacitet inden for brændstof til fly og lufthavne. De danske lufthavne står over for stærk vækst, og med vores samlede styrke, vil vi i endnu højere grad kunne understøtte lufthavnenes fremgang de kommende år,” siger Christian Heise, adm. direktør i DCC Energi og DCC Holding Danmark A/S.

Se mere her >>
 

Yderligere information
Christian Heise, adm. dir. i DCC Energi og DCC Holding Danmark, 2220 5135, [email protected]
 

Om DCC Energi
DCC Energi er en hastigt voksende energikoncern, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. DCC Energi omsætter årligt for ca. 7 mia. kr. og har ca. 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.

 

 

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business