04-08-2015

Ny hjemmeside - Nyt design og nye muligheder

Velkommen til en ny udgave af www.dccenergi.dk, hvor vi udover et nyt og moderne udseende har haft stort fokus på brugervenligheden.

Hjemmesiden er optimeret til at fungere på tværs af forskellige platforme og derfor vil du også få samme gode oplevelse, uanset om du tilgår siden via PC, mobil eller tablet.

DCC Online - adgang 24 timer i døgnet

Alle brændstofkunder kan via hjemmesiden opnå adgang til vores kundeportal DCC Online, hvilket giver følgende muligheder:  

  • Bestilling af fyringsolie og diesel
  • Overblik og download af faktura mv.
  • Overblik og oprettelse af nye leveringsadresser og tanke
  • Se og ændre diverse kontooplysninger

Udover 24 timer overblik, giver vi også vores private oliekunder muligheden for at vælge mellem forskellige betalingsløsninger og herunder også muligheden for at betale olien direkte via kreditkort.

Som et led i arbejdet med hjemmesiden har vi optimeret bestillingsforløbet, således at der er skabt et både bedre, hurtigere og mere sikkert bestillingsforløb. Det betyder at alle private oliekunder fremover skal logge sig ind på kundeportalen, for at bestille olie.

Hvis du som kunde allerede har adgang til DCC Online, skal du fortsætte med at benytte dit nuværende brugernavn og kodeord.

Har du endnu ikke adgang, kan du tilmelde dig her eller ringe til vores kundecenter på telefon 70 10 20 10.

Det er endnu ikke muligt at bestille smøremidler og træpiller samt at ændre naturgas oplysninger på DCC Online – men vi arbejder på sagen.

Endnu engang – velkommen!

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business