12-09-2017

Glædelig dieselnyhed til 750.000 bilejere

Glædelig dieselnyhed til 750.000 bilejere

Dieselbilister i hele landet kan nu tanke Shell V-Power Diesel. Dermed får godt 750.000 ejere af dieselbiler adgang til en diesel, der forebygger og fjerner belægninger i motoren og holder forbrændingssystemet rent. Du kan derfor rense din motor, mens du kører. Selv for en ældre dieselbil betyder det, at du kan hjælpe din motor tilbage mod 100% ydeevne, når de rensende komponenter i dieselen fjerner belægninger i indsprøjtningssystemet.

Forestil dig en rengøringssvamp, der tager en tur igennem din bils motor, dag efter dag. Med flere og mere kraftfulde rensekomponenter end i FuelSave diesel, er den nye Shell V-Power Diesel udviklet til at rense og beskytte motoren.

Shell V-Power Diesel er tilsat rensende komponenter, der fjerner og forebygger belægninger i indsprøjtningssystemet. Derved hjælper vores nye diesel med at holde en ny motor ren længere og bringe en ældre motor tilbage mod 100% ydeevne.

De seneste 15 år har bilister med benzinbiler kunnet tanke en benzin, som renser, mens bilen kører – den velkendte Shell V-Power 99 oktan. Vi er meget glade for nu at tilbyde alle med dieselbil en lignende mulighed - en diesel med stærke, rensende egenskaber.

De første kunder tankede Shell V-Power Diesel i juni. Og tilbagemeldingerne er, at mange oplever en forskel med Shell V-Power Diesel.


Teknikken kort

Med lanceringen af det nye dieselprodukt kan bilister vælge mellem to forskellige dieselprodukter på landets bemandede Shell servicestationer – den nye Shell V-Power Diesel og Shell FuelSave Diesel.

Shell V-Power Diesel indeholder Shells Dynaflex teknologi, som bygger på avancerede komponenter, der tilsættes basisdieselen for at rense brændstofsystemet og forebygge, at belægninger over tid reducerer motorens ydeevne. Dertil kommer aktive komponenter i brændstoffet, der får additiverne til at fæstne bedre på metaloverflader i motoren.

Læs mere om Shell V-Power Diesel og Dynaflex teknologien på www.shell.dk/motorists/shell-fuels/shell-v-power-diesel.html

For mere information, kontakt venligst

Retaildirektør Søren Møller Maretti, Tlf. 2220 0467, E-mail: [email protected]

 

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business