09-07-2015

Et nyt stærkt energiselskab

Et nyt stærkt energiselskab

DCC Energi og DLG Energi har samlet aktiviteterne i ét nyt stærkt energiselskab. Med en markant forøget salgs- og indkøbsstyrke bliver selskabet et af de førende energiselskaber med salg af energiprodukter til både private forbrugere, landbruget og virksomheder.
 
Det nye selskab, som fortsætter under navnet DCC Energi, samler medarbejdere og kunder fra DCC Energi og DLG’s energiforretning under ét tag.
 
Det er Danmarks to største forhandlere af Shell energiprodukter der forenes og den sammenlagte salgsstyrke vil betyde en meget stærk lokal forankring, blandt andet med en direkte salgskanal til det danske landbrug.

”Sammen med DLG konsoliderer vi vores stærke kræfter på både salg, indkøb, distribution og kundeservice i en ny effektiv organisation. Det nye DCC Energi bliver leverandør af energiprodukter til både private, virksomheder, industrien og landbruget - til glæde for konkurrencen, kunderne og vores medarbejdere”, siger Christian Heise, adm. direktør i DCC Energi.
 
DCC Energi er et dansk selskab, hvor DLG ejer 40 % og DCC Energy 60 %. Selskabet vil fra start betjene godt 60.000 kunder fordelt over hele Danmark og den årlige omsætning vil være tæt på 4 mia. kr.
 
”Både DCC Energi og DLG har de seneste år foretaget opkøb på energimarkedet og i det nye DCC Energi ønsker vi nu at udnytte de oplagte synergier, vi ser ved dette joint venture. Vi skaber et virkeligt stærkt fundament for vores vækststrategi på fremtidens energimarked”, siger Christian Heise.  
 
Selskabet vil fremadrettet henvende sig til markedet direkte gennem navnet DCC Energi, men også gennem salgskanalen DLG Energi, der er kendetegnet ved en meget stærk lokal tilstedeværelse.
 
”Vores kunder vil ikke opleve ændringer i forbindelse med sammenlægningen, da alle kundeorienterede aktiviteter fortsætter som hidtil”, slutter Christian Heise.
 

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business