12-03-2020

Corona virus

COVID-19 (Corona-virus) betyder, at vi lige nu har en meget speciel situation i Danmark. I går var der pressemøde i Statsministeriet, hvor budskabet fra statsministeren og de repræsenterede myndigheder var meget klart: Corona-virus skal tages meget alvorligt, og vi skal alle gøre, hvad vi kan for at være med til at forhindre, at situationen udvikler sig med alvorlige konsekvenser til følge.

DCC Energi bakker naturligvis fuldt op om myndighedernes tiltag, og vi forventer, at alle vores medarbejdere gør det samme. En ting er, at vi skal passe på hinanden og sikre virksomhedens drift, men vi skal også tage vores del af ansvaret for at passe på de af vores medborgere, som vil blive hårdt ramt, hvis de smittes, og som har brug for, at sundhedssystemet ikke overbelastes.

Samtidig har vi som energiselskab et stort ansvar for at sikre, at alle vores kunder får leveret de varer, de har brug for, så vi opretholder både mobilitet, produktion og varmeforsyning. Vi har iværksat en række tiltag, som skal bidrage til at minimere risikoen for smittespredning og samtidig sikre driften:

  • Vi stopper midlertidigt alle kundebesøg og alle medarbejdere, som har mulighed for det, arbejder nu fra deres hjem. Vores sælgere er naturligvis stadig tilgængelige og vores kundeservice sidder fortsat klar til at betjene vores kunder via både telefon og e-mail.
  • Vores chauffører er en vigtig del af vores drift, og vi har derfor bedt dem om at holde behørig afstand og så vidt muligt undgå personlig kontakt. Det er både for jeres og for deres skyld.
  • For at minimere risikoen modtager vi i øjeblikket ikke besøg på vores kontorer uden forudgående telefonisk aftale.
  • Vores tankstationer er åbne som vanligt, og vi henstiller til, at alle vores kunder følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum – herunder god håndhygiejne.

Vi mener, det er sund fornuft og håber, at I vil bakke op om disse tiltag.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi har styr på vores forsyninger, og alt kører som normalt. Vi forventer, at ovenstående tiltag vil sikre, at det fortsætter sådan.

Vi er som altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål.

Venlig hilsen

Christian Heise

Administrerende direktør

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business