Nyheder

Med en historisk stor aftale om flybrændstof lavet på bioaffald tager Air Greenland et stort skridt i selskabets ambition om mere bæredygtige flyvninger og bliver samtidig internationalt førende. Fremover vil hele 5 procent af brændstofforbruget på ruten mellem Sønderstrømfjord/Kangerlussuaq og København ske på biobaseret SAF-brændstof. Med investeringerne går det grønlandske flyselskab langt foran den øvrige luftfart i Europa.

Læs mere

Med et nyt forretningsben inden for varmepumper fortsætter DCC Energi investeringerne i nye, mere bæredygtige energiløsninger til de danske husstande. Introduktionen af varmepumper er et naturligt supplement til den eksisterende varmeforretning på oliefyr og naturgas og omfatter også samarbejde med en landsdækkende VVS-kæde om installation og service.

Læs mere

I forbindelse med vores julekalender har vi nu udtrukket en heldig vinder af hovedpræmien på 10.000 kr til energi.

Læs mere

Fra 1. januar 2024 mister bilisterne muligheden for at tanke Shells kvalitetsbrændstoffer, herunder Shell V-Power 100 oktan og diesel, på de nuværende 56 Shell 7-Eleven tankstationer. Det sker som konsekvens af, at aftalen bag Shell 7-Eleven tankstationerne ikke forlænges, når den udløber 1. januar 2024. 

Læs mere

Shell tankstationerne i Danmark er siden 2019 blevet drevet af DCC Energi Retail A/S, som nu skifter navn.

Sammen med vores kunder er vi på en rejse mod nye løsninger og tilbud til danskerne, når de er på farten - eksempelvis elopladning, og vi ændrer derfor firmanavnet til DCC Energi Mobility A/S.

Læs mere

De mange nye elbilister i Danmark kan nu se frem til endnu flere muligheder for at lynlade bilen. DCC Energi, der bl.a. driver Shell tankstationerne i Danmark, sætter nu gang i næste fase af sine investeringer i elbilismen og installerer over de næste måneder lynladere på 37 Shell tankstationer rundt om i landet. Målet er et landsdækkende netværk på 100 tankstationer med lynladere i 2024.

Læs mere

I samarbejde med landets største leverandør af flybrændstof DCC & Shell Aviation Denmark og finske Neste indfører Billund Lufthavn nu det biobaseret flybrændstof, SAF. Det nye og mere bæredygtige flybrændstof er lavet af brugt madolie og bioaffald fra fødevareindustrien og kan være med til at nedbringe luftfartens CO2-udledning.

Læs mere

Vi har udtrukket de tre heldige vindere af gratis naturgas i september måned.

Læs mere

Regeringen og et bredt flertal i Folketinget har vedtaget en ordning, hvor pressede familier kan få indefrosset en del af deres energiregninger - herunder også regninger for naturgas.

Vi kender endnu ikke detaljerne i ordningen, som den forventes at træde i kraft den 1. november 2022. 

Læs mere

For første gang herhjemme kan bilister nu direkte se, hvor stort et CO2-aftryk der følger med, når de tanker bilen. Det er landets mere end 240 Shell tankstationer, der nu viser klimaaftrykket for hver optankning på kundernes kvittering. Initiativet er et skridt i at synliggøre den udledning fra transport, mange har i hverdagen.

Læs mere

Danske bilister og ikke mindst elbilister får nu mulighed for anskaffe sig et klassisk brændstofkort, der også omfavner opladning af elbilen. Det er energiselskabet DCC Energi, der står bag Shell tankstationerne i Danmark, som tilbyder det nye kort, der, ud over at klare betaling hos alle de mest udbredte ladeoperatører i Danmark, også åbner døren for opladning på mere end 275.000 ladestandere rundt om i Europa.

Læs mere

Hver måned bliver der udtrukket to vindere i DCC Energis kundetilfredshedsundersøgelse.

Læs mere

Med en stor investering bliver energiselskabet DCC Energi nu medejer af et af Danmarks største ”gård-biogasanlæg”, Frijsenborg Biogas. Handlen styrker de kommercielle kompetencer i det nye joint venture og betyder samtidig, at DCC Energi nu for første gang bliver medejer af dansk produktionsinfrastruktur. Investeringen udbygger DCC Energis position på naturgasmarkedet i en tid med fremgang for dansk biogas og er et led i strategien om at være en markant aktør inden for fremtidens energi.

Læs mere

I forbindelse med flytningen til nyt domicil i Svenstrup går den nordjyske vognmands-, jordborings- og grusgravskoncern, Kristian Rytter Gruppen, nu sammen med DCC Energi og etablerer et Shell truck-anlæg i forlængelse af det nye hovedkontor. Anlægget, som ligger tæt på Nordjyske Motorvej, får både diesel, GTL og AdBlue i hanerne og åbner efter planen i løbet af sommeren.

Læs mere

Det banebrydende kortsamarbejde mellem DCC Energi og IDS/Q8, der giver transportvirksomheder adgang til et samlet netværk på 290 tankstationer med high speed diesel, kan nu fejre et års jubilæum. På det første år har parløbet styrket DCC Energi og Shell tankstationerne i konkurrencen på den tunge transport i Danmark, fastslår retaildirektør, Søren Møller Maretti.

Læs mere

Med ladeløsninger til private hjem og virksomheder plus et stort netværk af lynladere på Shell tankstationerne sætter DCC Energi nu fart på en kæmpe satsning på elbiler. Dermed kaster energiselskabet sig ind i konkurrencen om at tilbyde danske elbilister en samlet pakke af lade- og betalingsløsninger, der skal gøre det trygt og nemt at være elbilist. I første fase åbner hen over de næste uger lynladere på fem københavnske tankstationer, og i løbet af 2022 rykker lynladere ind side om side med benzin og diesel på tankstationer i flere af landets største byer.

 

Læs mere

DCC Energi indleder 2022 med at folde GTL-brændstof ud til endnu et af de 146 Shell anlæg i Danmark med truckfaciliteter. Senest har Shell i Kruså fået det naturgasbaserede dieselalternativ i hanerne, og dermed finder transportører nu GTL-brændstof på 10 danske Shell truckanlæg spredt ud over hele landet.

 

Læs mere

Efter lanceringen af biobrændstoffet HVO til erhvervskunder tidligere på året kører energiselskabet DCC Energis egne tankvogne i Aarhus, København, Odense og Aalborg nu også primært på det biobaserede brændstof. Dermed dækker HVO nu cirka 10 pct. af det samlede brændstofforbrug på DCC Energis mere end 80 tankvogne. Det resterende forbrug er dækket af naturgasbaseret GTL-brændstof.

 

Læs mere

Som en del af forberedelserne til fremtidens eldrevne mobilitet henter DCC Energi nu Rasmus Brandt Pedersen til en nyoprettet stilling som produktchef for eMobility. Dermed opruster energiselskabet, der bl.a. driver Shell tankstationerne i Danmark, med en stærk profil fra elbilsbranchen, der kommer med tung erfaring fra bl.a. Tesla, Green Mobility og Clever.

 

Læs mere

Med en stor messestand kører DCC Energi i år fuldt CO2 kompenseret til og fra Transport 2021 i Herning. Her vil energiselskabet, der driver Shell tankstationerne i Danmark, blandt andet sætte fokus på transportbranchens muligheder for at CO2 kompensere brændstofforbruget, på den fremtidige udvikling af det største trucknetværk herhjemme og på det naturgasbaserede dieselalternativ GTL.

 

Læs mere

Efter et par års fravær vender Shell tilbage til Køge ved Skandinavisk Truckcenter. Og fra i dag den 5. maj kan de mere end 11.000 lastbiler, der dagligt kører via Køgebugt motorvejen, både tanke Shell diesel og naturgasbaseret Shell GTL-Fuel på det store truckcenter ved Køge. 

Læs mere

Fra den 6. maj vil flyvningerne på ruten mellem Sønderborg og København ske på mere bæredygtigt flybrændstof. Dermed indleder Alsie Express, som den første operatør på en dansk indenrigsrute, nu flyvninger på et brændstof produceret af organisk materiale som fx restolie fra fødevareindustrien, der reducerer CO2-aftrykket fra flyenes brændstofforbrug. 

Læs mere

Fra marts tilbyder energiselskabet DCC Energi biobrændstoffet HVO100 Bio til erhvervskunder i hele landet. I en tid hvor mange virksomheder og kommuner skruer op for klimainitiativerne, er HVO et brændstof, der har op til 90 pct. lavere CO2-aftryk end almindelig diesel.

Læs mere

I bestræbelserne for at passe på miljøet udskifter den sønderjyske entreprenørvirksomhed, Otto Chrestensen, nu forbruget af diesel med CO2-kompenseret GTL-brændstof.

Fremover kører lastbiler, bulldozere og anlægsmaskiner dermed på det naturgasbaserede brændstof, der forbrænder betydeligt renere end diesel - til gavn for medarbejdere og naboer til anlægsprojekterne.

Læs mere

Royal Dutch Shell har i dag meddelt, at Shell-raffinaderiet i Fredericia er blevet solgt. Salget har ingen betydning for forsyningen af Shell brændstof til danske boligejere, bilister og virksomheder ligesom de 234 Shell tankstationer, som DCC Energi i dag står bag, kører uforandret videre.

Læs mere

Ny aftale betyder, at bilister med et Shell Card Privat nu får mulighed for at tanke og betale med deres kort på 476 Shell, Shell Express, Q8 og F24 tankstationer i Danmark.

Læs mere

Nye regler betyder, at du pr. 1. januar 2021 skal godkende dine betaliner over internettet med to elementer. Reglerne er indført for at øge sikkerheden og gælder i hele EU ved køb over 225 kr. Bestiller du fyringsolie via hjemmesiden og ønsker at betale digitalt, kan du fremover blive bedt om at godkende din betaling en ekstra gang.

Læs mere

Gennem vores salgskanal DLG Energi er vi nu parat med det renere GTL-brændstof i en farvet variant til landbruget. Dermed kan danske landmænd nu skifte diesel ud med et brændstof, der udleder markant færre skadelige partikler og dermed forbedrer arbejdsmiljøet omkring maskinparken.

Læs mere

Desværre er kræft en sygdom, som fortsat rammer alt for mange mennesker – derfor støtter vi Knæk Cancer og håbet om nye veje til at komme kræften til livs.

Læs mere

Som en del af strategien om at sætte et markant aftryk på fremtidens energimarked i Danmark styrker energiselskabet DCC Energi nu ledelsen med en ny direktør for forretningsudvikling, el og nye energiformer.

Læs mere

I samarbejde med det sønderjyske vognmandsfirma Kudsk & Nissum åbner DCC Energi nu et nyt Shell-truckanlæg i Vojens. Et ønske om lettere adgang til det renere GTL-brændstof blev startskuddet til, at den mere end 70-årige, sønderjyske vognmandsvirksomhed nu lægger jord til et offentligt Shell truckanlæg.

Læs mere

Danske bilister og virksomheder får nu mulighed for at CO₂ kompensere brændstoffet, når de tanker bilen eller lastbilen. Ligesom du f.eks. kan kompensere flyrejsen eller tøjkøbet på nettet, åbner energiselskabet DCC Energi, der også driver Shell tankstationerne, nu op for CO₂ kompensering af brændstof gennem bevarelse af truet skov og træplantning.

Læs mere

Royal Dutch Shell har netop meldt ud, at man genoptager salget af raffinaderiet i Fredericia. Beslutningen har ingen indflydelse på salget af Shell brændstof eller driften af Shell tankstationerne, som DCC Energi siden 2016 har drevet i Danmark.

Læs mere

DCC Energi er udvalgt som en ud af fire leverandører af brændstofkort til det offentlige

Læs mere

Ved det netop afsluttede offentlige udbud under SKI - Statens og Kommunernes Indkøbsforening - er DCC Energi valgt som leverandør af GTL Fuel, som er et brændstof til dieselmotorer fremstillet af naturgas i stedet for råolie. GTL er godkendt efter normen for syntetisk diesel EN15940.

Læs mere

Energiselskabet DCC Energi, der driver Shell stationerne i Danmark, åbner nu en helt ny Shell motorvejs-station ved Silkeborgmotorvejens afkørsel 30. Her får lastbiler og busser en ny mulighed for at tanke GTL i stedet for diesel. GTL er baseret på naturgas i stedet for råolie og kan derfor hjælpe med at udlede væsentlig færre skadelige partikler.

Læs mere

Selv om mobiliteten i samfundet er gået ned, så holder DCC Energi og Shell tankstationerne energiforsyningen til private, vognmænd og landbruget i fuld gang. Vi er bevidste om det samfundsansvar, vi har for, at hjulene kan køre så godt som muligt lige nu, lyder det fra adm. direktør, Christian Heise.

Læs mere

De 230 Shell tankstationer i Danmark har indført skærpede tiltag for at forebygge spredning af Corona-virus. Det gælder både på de ubemandede Shell Express anlæg og på tankstationer med butikssalg.

Læs mere

12-03-2020

Corona virus

DCC Energi bakker naturligvis fuldt op om myndighedernes tiltag i forbindelse med COVID-19 (Corona-virus). Samtidig har vi som energiselskab et stort ansvar for at sikre, at alle vores kunder får leveret de varer, de har brug for, så vi opretholder både mobilitet, produktion og varmeforsyning. Vi har iværksat en række tiltag, som skal bidrage til at minimere risikoen for smittespredning og samtidig sikre driften.

Læs mere

Lovgivningskravet til benzinbranchen om iblanding af biobrændstof stiger pr. 1. januar 2020.

Læs mere

Når det er varmt og solrigt om sommeren, kan der ske det som nogle af kunder har oplevet på deres olie-plasttanke: Der kommer revner og skader! Det er derfor en rigtig god idé at tjekke din olietank efter for revner og skader.

Læs mere

Med et nyt partnerskab går DCC Holding Danmark sammen med Shells globale forretning for brændstof til luftfarten. Partnerskabet styrker logistik og forsyning af Shell flybrændstof til syv danske lufthavne og skaber den største, uafhængige brændstofleverandør til luftfarten herhjemme.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder og gode tilbud pr. mail
 
Tilmeld

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business