Nyheder

Der er trukket en vinder af gavekort på 500 kr. i DCC Energis kundetilfredshedsundersøgelse.

Læs mere

Det ekstraordinære gode sommervejr i 2018, har med stor sandsynlighed været årsagen til, at man i samme periode oplevede flere revner og skader på olie-plasttanke end normalt. Det er derfor en rigtig god idé at tjekke din olietank efter for revner og skader.

Læs mere

Med et nyt partnerskab går DCC Holding Danmark sammen med Shells globale forretning for brændstof til luftfarten. Partnerskabet styrker logistik og forsyning af Shell flybrændstof til syv danske lufthavne og skaber den største, uafhængige brændstofleverandør til luftfarten herhjemme.

Læs mere

Skatteministeriet har offentliggjort afgiftssatserne for 2019. Såvel afgiftsniveau som udvikling pr. produktgruppe fremgår af nedenstående.

Læs mere

Som beskrevet i diverse medier i uge 42 har Royal Dutch Shell valgt at sælge deres andel af Dansk Undergrunds Consortium, DUC, til det norske olieselskab Noreco.

Salget får dog ingen indflydelse for vores kunder og dermed de tusindvis af danskere, der hver dag tanker deres bil på Shell stationer eller opvarmer boligen med Shell fyringsolie, da disse aktiviteter som hidtil bliver varetaget af DCC Energi.

Læs mere

I løbet af den næste måned får bilister i hele Danmark mulighed for at tanke Shell benzin med oktantal 100. Det sker, når Shell stationer landet over opgraderer Shell V-Power benzinen til 100 oktan.

Læs mere

Smukfest udfaser brug af diesel under musikfesten i bøgeskoven ved Skanderborg. Til glæde for festivalgæster og miljøet kører maskiner og generatorer i stedet på flydende naturgas, GTL.

Læs mere

Der er trukket en vinder af 2 billetter til Smukfest 2018.

Læs mere

Vi er i dag blevet opmærksomme på, at kriminelle har sendt en svindel e-mail ud, hvori de forsøger at misbruge Shell Card navnet i et såkaldt phishing-angreb. 

Har du modtaget, eller modtager du, en e-mail med overskriften “Tak fordi du kom til tankstationen, vi ses snart”, så slet den med det samme. Klik ikke på linket i e-mailen!

Læs mere

Flere års kamp mod en forurening under tankstationen på Roskildevej 453 er tæt på afsluttet. Her er en avanceret, biologisk oprensning blevet et internationalt eksempel på, hvordan naturens egne rengøringstropper effektivt kan oprense forurenede grunde.

Læs mere

DCC Energi, som driver Shell netværket i Danmark, og YX Truck gør det nu muligt at benytte euroShell Card på YX Trucks tankanlæg. Dermed kan landets transportvirksomheder inden for tung transport bruge deres euroShell Card på over 160 Shell og YX Truck lastbilanlæg i Danmark.

Læs mere

Det er vigtigt for os, at vi beskytter vores kunders- og brugeres personoplysninger sikkert, og selvfølgelig overholder reglerne i den nye fælles lovgivning (Persondataforordningen) der bliver rullet ud i Europa d. 25. maj. I den forbindelse har vi opdateret vores privatlivspolitik, som kan læses her.

Læs mere

Netværket af Shell stationer vokser videre under de nye ejere DCC Energi. Nu får bilister i Grenaa igen en Shell station indenfor byporten.

Læs mere

Nordjyske Jernbaner vil fra i dag udlede meget mindre forurening, når de kører med tog i Nordjylland.

Læs mere

Tankbilerne i Københavns Lufthavn udleder væsentlig færre partikler ved at køre på Shell GTL Fuel. Men ikke nok med at det nye brændstof forbedrer arbejdsmiljøet, det giver også klare driftsfordele.

Læs mere

I januar og februar får alle, der bestiller et Shell Card, en gratis bilvask og 100 kr. i velkomstrabat på deres nye brændstofkort. Med en forsinket julegave sætter landets Shell stationer dermed fuldt fokus på de fordele bilister får med et Shell Card på lommen.

Læs mere

13-12-2017

Shell app

Kender du vores app?

Med Shell app’en finder du let vej til nærmeste Shell station (både privat og erhverv).

Læs mere

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. De fleste kommer desværre – på et eller andet tidspunkt i deres liv – i berøring med kræft.
DCC Energi støtter derfor Knæk Cancer, som er helhjertet handling og håb om nye veje til at komme kræften til livs.

Læs mere

Netværket af Shell tankstationer i Danmark vokser nu med 15 nye stationer. Det er resultatet af en aftale som vi har indgået med en række selvstændige forhandlere, der nu skifter fra Circle K.

Læs mere

Dieselbilister i hele landet kan nu tanke Shell V-Power Diesel. Dermed får godt 750.000 ejere af dieselbiler adgang til en diesel, der forebygger og fjerner belægninger i motoren og holder forbrændingssystemet rent. Du kan derfor rense din motor, mens du kører. Selv for en ældre dieselbil betyder det, at du kan hjælpe din motor tilbage mod 100% ydeevne, når de rensende komponenter i dieselen fjerner belægninger i indsprøjtningssystemet.

Læs mere

Stromma Danmark, som driver kanalrundfarter i København og Baadfarten på bl.a. Furesøen, tager nu et stort skridt i kampen mod partikel- og luftforurening. Det sker med skiftet fra traditionel diesel i turbådene til det renere GTL-brændstof, som sænker partikeludledningen med op til 38%.

Læs mere

De 12 millioner bilister, motorcyklister, lastbiler og busser, der hvert år krydser Storebæltsbroen, får nu et nyt, bekvemt brændstofstop på kanten af Storebælt. Her åbner en Shell station på det gamle færgeleje i Knudshoved.

Læs mere

Til september er det slut med at tanke 92 oktan benzin på alle 153 bemandede Shell stationer. Udfasningen af lavoktan starter nu og skyldes vigende efterspørgsel og det faktum, at bilister reelt opnår en besparelse ved at vælge 95 oktan.

Læs mere

Ikke kun sportsvogne har fordel af benzin med et højt oktantal. De fleste moderne biler vinder også på både speederrespons og ydeevne, når oktantallet stiger. Det kan bilister selv teste, når landets Shell servicestationer de næste tre lørdage sælger Shell V-Power 99 oktan til ekstra lav pris.

Læs mere

Over de næste syv uger sender landets Shell stationer igen tusindvis af børn i LEGOLAND®. Her udløser hver optankning en børnebillet til forlystelsesparken i Billund, mens de voksne får et lod i konkurrencen om voksenbilletter.

Læs mere

Grovvaregiganten DLG erstatter nu også traditionel diesel med det renere Shell GTL-brændstof.

 

Læs mere

I samarbejde med DCC Energi dropper Arla traditionel diesel i de 60 lastbiler, som dagligt leverer 1.000 tons mejeriprodukter til Københavns-området og byer på Sjælland. Fremover kører lastbilerne på Shell GTL, som er et nyt brændstof i Danmark, der er fremstillet på naturgas. Med skiftet opnår Arla en markant reduktion af lastbilernes udledning af skadelige partikler.

Læs mere

Med baggrund i den nuværende medieopmærksomhed omkring situationen i den danske del af Nordsøen, skal det præciseres, at alle danske servicestationer under Shell-navnet i dag ejes af DCC Energi.

Vi driver det landsdækkende stationsnetværk i samarbejde med bl.a. lokale forpagtere, forhandlere og 7Eleven. Driften af stationerne er uafhængig af Shell gruppens forretninger rundt om i verden – således også situationen i den danske del af Nordsøen.

 

Læs mere

Skatteministeriet har offentliggjort afgiftssatserne for 2017. Såvel afgiftsniveau som udvikling pr. produktgruppe fremgår af nedenstående.

Læs mere

07-10-2016

Nyt oliefyr betaler sig

Hvis du bor i et område uden naturgas eller fjernvarme, står det dig stadig frit for hvorvidt du ønsker at installere et nyt oliefyr eller ej. I mange tilfælde kan det være en rigtig god løsning, der passer til både boligen og pengepungen.

Med et nyt oliefyr, har du nemlig en relativ billig og nem opvarmning i mange år frem.

Du kan læse hele artiklen på Energi og Olieforums hjemmeside, lige her:
http://www.eof.dk/Home/Aktuelt/Nyheder/2016/oliefyr-nu


Beregn din besparelse

Er du nysgerrig efter, at finde ud af hvor meget din besparelse reelt kan være, så kan du finde meget mere information på hjemmesiden www.alleosmedoliefyr.dk.
Her findes en beregner der synliggør værdien ved, at skifte skifte dit gamle oliefyr ud med et nyt.

22-06-2016

Opkøb af Shell-forretninger godkendt

DCC Energi har d. 21. juni fået myndighedsgodkendelsen til købet af store dele af Shells danske forretning. Herunder 204 servicestationer under det velkendte Shell-brand, Shells brændstofsalg til erhverv og danske lufthavne samt store dele af Shells kortforretning i Danmark.

Energiselskabet DCC Energi har d. 21. juni fået konkurrencemyndighedernes endelige godkendelse af opkøbet af store dele af Shells danske forretning. Herunder 204 servicestationer, Shells salg af diesel- og fyringsolie til erhvervskunder, store dele af Shells kortforretning med euroShell-kort og Shell Card samt leverancer af flybrændstof til flyselskaber i danske lufthavne. Med godkendelsen af opkøbet, som blev offentliggjort i marts, accelererer DCC Energi sin vækst på energimarkedet i Danmark.

Shell bliver i Danmark

Samtidig viderefører DCC Energi mere end 100 års Shell-historie i Danmark, som fortsætter med stærk, lokal forankring og salg af højkvalitetsprodukter til danske kunder. Blandt andet via et stationsnetværket på 204 servicestationer under den velkendte Shell muslingeskal.

”Købet af det landsdækkende Shell stationsnetværk og Shells erhvervsforretninger udbygger markant vores forretning i Danmark. Vi bliver nu en af de førende energivirksomheder herhjemme”, siger Christian Heise, adm. direktør i DCC Energi.

Selve overtagelsen af Shells forretninger bliver gennemført i løbet af 4. kvartal 2016, hvor de bliver lagt ind under DCC Energi. Frem til overtagelsen bliver den fortsatte drift af Shells salg til private og erhverv varetaget af Dansk Fuels A/S.

18-06-2016

Nyhed: Renere brændstof - renere luft

I samarbejde med Shell lancerer vi et nyt produkt til dieseldrevne motorer – Gas-To-Liquids.

Shell GTL Fuel brænder renere end råoliebaseret diesel, og der udledes derfor væsentlig færre skadelige stoffer.

Det er et oplagt valg til køretøjer og maskiner, der bruges i byområder og andre steder, hvor mennesker er i
umiddelbar nærhed. Shell GTL Fuel kan anvendes direkte i eksisterende dieselmotorer og er fuld blandbart med diesel.

Det er derfor meget nemt at komme i gang med at se, lugte og gøre en forskel.

Læs mere om GTL (og se videoen)

Som et led i Kvælstofoxiderafgiftsloven (NOx) har skatteministeriet offentliggjort en reduktion i NOx-afgiften gældende pr. 1. juli 2016. Ændring pr. produktgruppe fremgår af nedenstående.

Læs mere

DCC Holding A/S, en af Danmarks førende energivirksomheder, offentliggør i dag købet af 205 danske servicestationer, der vil blive drevet videre under det velkendte Shell-brand. Aftalen omfatter også Shells brændstofsalg til erhvervsmarkedet og salg af flybrændstof til danske lufthavne. Med opkøbet udbygger DCC Holding A/S massivt sin tilstedeværelse på energimarkedet og bliver en af de førende brændstofleverandører til private, erhvervslivet, lufthavne og marineindustrien.

Læs mere

Med fire nye fedtpatroner fra Gulf, der tømmes via vakuum, giver DLG Energi og DCC Energi landmænd og entreprenører en nem og renlig smøreløsning, der eliminerer problemer med luftlommer,  fedtspild og risiko for skidt i kuglelejer.

Læs mere

Forbuddet mod installation af oliefyr i områder med ledningsført energi, er i første omgang udsat i 6 måneder.

Læs mere

Skatteministeriet har offentliggjort afgiftssatserne for 2016. Såvel afgiftsniveau som udvikling pr. produktgruppe fremgår af nedenstående.

Læs mere

Velkommen til en ny udgave af www.dccenergi.dk, hvor vi udover et nyt og moderne udseende har haft stort fokus på brugervenligheden.

Hjemmesiden er optimeret til at fungere på tværs af forskellige platforme og derfor vil du også få samme gode oplevelse, uanset om du tilgår siden via PC, mobil eller tablet.

Læs mere

DCC Energi og DLG Energi har samlet aktiviteterne i ét nyt stærkt energiselskab. Med en markant forøget salgs- og indkøbsstyrke bliver selskabet et af de førende energiselskaber med salg af energiprodukter til både private forbrugere, landbruget og virksomheder.

Læs mere

DCC Energi samler på tilfredse kunder

Hos DCC Energi arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre og på at levere en endnu bedre service. Som et led i dette arbejde undersøger vi løbende vores kunders tilfredshed.

Læs mere

Med baggrund i en meget konkurrencedygtig pris samt opfyldelse af høje krav til service har Forbrugerrådet Tænk valgt at tilbyde deres medlemmer at købe naturgas hos DCC Energi.

Læs mere

Fra den 1. januar 2016 må du som en del af Energispareaftalen ikke længere udskifte dit olieanlæg med et nyt, hvis du bor i et område med mulighed for naturgas eller fjernvarme. 

Læs mere

Energi til hele Danmark

Vi forsyner Danmark med brændstoffer, smøremidler, naturgas og træpiller, og vi driver netværket af Shell tankstationer i Danmark.

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum

Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]
CVR: 32141846

Shell Licensee
a DCC business

Cookie politik på dccenergi.dk

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse og vurdere brugen af de enkelte elementer af dccenergi.dk. Ved at klikke videre på dccenergi.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookie-politik her

Ok