Altid produkter og løsninger af højeste kvalitet

Vi tilbyder produkter af højeste kvalitet fra nogle af branchens stærkeste brands og vi bruger vores energi på at skabe gode kundeoplevelser med fokus på service og fleksibilitet.


Produktudvalg billede

Shell brændstoffer

Som Shell Licensee forhandler vi Shell brændstoffer og driver vi Shell stationerne i Danmark. 100 års produktudvikling giver et brændstof i højeste kvalitet, som er udviklet til at optimere motorens ydeevne og til at rense og beskytte.

Gulf smøremidler

Vi er eneimportør af Gulf smøremidler i Danmark, som er kendetegnet ved høj kvalitet, der konstant udvikles til at møde de højeste industrielle standarder og OEM godkendelser.

Gulf billede

"Vi ved, at det er kvaliteten af vores produkter, løsninger og rådgivning, der gør forskellen for vores kunder. Derfor har vi også hele tiden fokus på at blive endnu bedre på netop disse områder..."

Shell GTL Fuel

Shell GTL Fuel har en renere forbrænding

Mange kunder har allerede gode erfaringer med at skifte traditionel diesel ud med GTL brændstof, som er fremstillet af naturgas og derfor giver en renere forbrænding.

Læs mere om fordelene ved GTL

CO2 billede

CO2 kompensering

På kort sigt har vi som det første energiselskab herhjemme lanceret CO2 kompensering af brændstof som en her-og-nu-mulighed for at gøre noget ved udledninger, der ikke kan undgås eller reduceres.

 Aktiv medspiller på vejen mod en mere bæredygtig fremtid

 100 % grøn omstilling i 2050

 Løbende nye initiativer for at begrænse CO2 udledning fra egen drift

Læs mere

Fem kerneområder skaber de gode energihandler

Det er ikke kun produkternes og løsningernes høje kvalitet, som gør os til til noget særligt. Vi skaber gode energihandler ved at arbejde med fire andre kerneområder, som du kan læse mere om her.

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business