Fokus på sikkerhed

Sikkerhed kommer forud for alt, hvad vi gør. Intet er så vigtigt, at det ikke kan gøres sikkert. Det gælder for medarbejdere, og for hvordan vi tænker løsninger og samarbejder med vores partnere.

Vores sikkerhedskultur, kalder vi Safety F1rst og i dagligdagen arbejder vi med sikkerhed ud fra en række Golden Rules. 

Vores Golden Rules er til for at hjælpe os med at sikre, at vi forebygger og minimerer risikoen for fejl og de indeholder retningslinjer for alt fra sikker kørsel til forebyggelse af stress.


Sikre tanke på Shell stationerne

De underjordiske tanke på Shell stationerne skal inspiceres hver 10. år. I forbindelse med den seneste inspektion deltog vores Retaildirektør Søren Møller Maretti og det er der flere gode grunde til:

  • Sikkerheden kommer før alt andet og sikkerheden på vores stationer skal være i orden hele vejen rundt

  • Det giver tid til at tale med de folk, der laver inspektionerne og forstå deres arbejde og forstå hvordan vi kan gøre det endnu nemmere for dem og tingene endnu mere sikkert

  • Det er med til at vise, at vi også gør de ting, vi siger. Vi vil aldrig sætte vores leverandører til at gøre noget, vi ikke selv ville gøre.

 

Safety first logo

Energi til hele Danmark

Vi forsyner Danmark med brændstoffer, smøremidler, naturgas og træpiller, og vi driver netværket af Shell tankstationer i Danmark.

Nyhedsbrev fra DCC Energi

Få tilbud, gode råd og mulighed for at deltage i vores konkurrencer.

Tilmeld nyhedsbrev

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business