Solide og fleksible løsninger

Vores kunder er forskellige og har ofte brug for en helt særlig løsning i forhold til produkter og services.

Vi tvinger dig ikke ned i en kasse af forudbestemte løsninger, men skræddersyer med glæde en løsning som imødekommer dine ønsker og krav. Vores dedikerede medarbejdere er parate til at yde den faglige vejledning, som du har brug for, for at komme videre på bedst mulig vis. 


"Vi bruger vores energi på energi - sådan er det i dag og sådan vil det være i fremtiden, uanset hvilke energiformer vi hander med"


Fleksible leverancer

Med mere end 80 trucks på gaden og over 200.000 leverancer om året har vi stor erfaring i og mulighed for at opfylde kundens behov for hurtig og sikker levering.

Leverancer billede
Produktudvalg billede

Bredt produktudvalg

Vi arbejder løbende på at udvidde vores produktudvalg, så du kan finde den løsning, som passer dig bedst. Konkret betyder det f.eks. at du nu kan vælge imellem tre løsninger indenfor brændstof til dieselbiler.

Stort netværk

Stort netværk af tankstationer

Vi giver dig fleksibilitet til at tanke på Danmarks største netværk af tankstationer. Shell brændstofkort virker nemlig både hos Q8, IDS og F24

Særleverancer til marinen

Vi ved i særdeleshed at vores marinekunder ofte har brug for store volumener inden for korte tidsslots. Vi kommer, når du har brug for det, uanset hvor i Danmark du ligger til.

Marinen billede
DCC Online

Kundeportalen DCC Online

Her får du nemt overblik over ordrer, fakturaer og estimeret leveringsdato på aktive ordrer

Tilmeld dig her / Log ind

Fem kerneområder skaber de gode energihandler

Det er ikke kun de fleksible løsninger, som gør os til til noget særligt. Vi skaber gode energihandler ved at arbejde med fire andre kerneområder, som du kan læse mere om her.

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business