Vi bruger vores energi på dig

Vores dedikerede medarbejdere sikrer, at du som kunde altid får en solid og fleksibel energiløsning, som holder hele vejen. Du kan være sikker på, at du får produkter af højeste kvalitet og en dedikeret sparring med udgangspunkt i lige netop dit behov.

Kundeservice billede

Vi er klar til at tale med dig

Vi bestræber os på at leverer den bedste kundeservice og gøre en forskel for vores kunder. Har du brug for hjælp eller vejledning, er vi kun et kald væk.

Vores chauffører har tid til dig

Der er tid til at tjekke en ekstra gang, om alt er som det skal være for at sikre en sikker og pålidelig levering til dig. 

Chaufførbillede

"Vi sætter en ære i at udvikle og levere fleksible og solide kvalitetsløsninger til vores kunder. Vi tilbyder produkter af højeste kvalitet fra nogle af branchens stærkeste brands og vi ved, at det er kvaliteten af vores service, der gør, at vi kan skabe energiløsninger, der holder hele vejen"

Personlig rådgivning

For at kunne give dig den bedste rådgivning forsøger vi altid at sætte os godt ind i dine konkrete behov og brugssituationer.

Se hvordan det foregik, da vi besøgte Strøjer Tegl mhp. at forstå virksomhedens behov.

Se video

Fem kerneområder skaber de gode energihandler

Udover dedikerede medarbejdere skaber gode energihandler ved at arbejde med fire andre kerneområder, som du kan læse mere om her.

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business