Smøremidler

Priserne på smøremidler stiger pr. 1. maj 2021 og der varsles vareknaphed både i Europa og på verdensplan

Smøreoliemarkedet står overfor en udfordrende situation. I løbet af de sidste 3 måneder har råvaremarkederne hurtigt udviklet sig negativ retning. Baseolierne som indgår i smøremidlerne stiger hurtigt og langt over niveauerne før pandemien. Det skyldes både stigninger på råolie og på det seneste en meget kraftig efterspørgsel efter baseolier i forhold til tilgængeligheden.

Additiverne stiger ligeledes meget i pris, og der er bekymrende mangel på disse i produktionsleddet. Der er planlagt flere vedligeholdelsesstop hos store smøremiddelproducenter, og forsyningen forventes at blive knap i nær fremtid.

Parallelt med dette ser vi hurtigt stigende priser på emballage (især stål), og fragtpriserne stiger også i takt med de stigende brændstofpriser.

I DCC Energi har vi de bedst mulige betingelser for at minimere forstyrrelser i produkttilgængeligheden, da vi samarbejder vi med nogle af verdens førende producenter af smøremidler. Men i betragtning af de store og meget hurtige stigninger i omkostningerne ser vi os nødsaget til at hæve vores priser for første gang i 2½ år. Vores salgspriser for smøremidler stiger derfor fra og med 1. maj 2021.

Kvalitetsprodukter, rådgivning og levering fra eget lager i Danmark

Vi tilbyder kvalitetsprodukter fra to af verdens bedste producenter af smøreolier. Vi hjælper med at finde den optimale løsning til at få dækket de forskellige behov for smøring, og vi kan levere fra dag til dag fra eget lager i Danmark.

Alle Gulf og Shell produkter består af baseolier af højeste kvalitet tilsat forskellige additiver i forskellige mængde som for eksempel antioxidanter, detergenter, antiskummidler og korrosions-inhibitorer. Det testes nøje, at det enkelte produkt har netop de egenskaber, som en bestemt motortype kræver til en bestemt smøreopgave.

Shell International har stort fokus på kvalitet. Og også inden for smøremidler producerer Shell high perfor-
mance produkter.

I takt med den nyeste motorteknologi udvikler Shell løbende smøremidler, der opfylder nye og skærpede krav til produktegenskaber.

Gulf Oil International har lang tradition for produkt-
innovation, som nutidens kvalitetsprodukter bygger videre på.

Den løbende produktudvikling foregår i tæt samarbejde med internationale motorfabrikanter, de såkaldte OEMs (Original Equipment Manufacturers).

DLG

DLG Energi er en del af DCC Energi, som er ejet 40 % af DLG.

Landbrug_kontakt os

Ring til os på telefon 3368 6000.
 

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business