Smøremidler

Priserne på smøremidler stiger pr. 1. maj 2022

Priserne ændres primært på grund af øgede omkostninger til fragt og håndtering. Situationen på smøreoliemarkedet er stadig udfordrende.

Mangel på baseolier og additiver gør, at hverken priser eller markedet har stabiliseret sig endnu i forhold til, hvad der er tilgængeligt på markedet.

Der er en voksende knaphed på færdige produkter og der kan være situationer med enkelte varer, der ikke er på lager / er svære at skaffe.

Vi har dog de bedst mulige betingelser for at minimere forstyrrelser i tilgængeligheden af produkter, da vi samarbejder med nogle af verdens førende producenter af smøremidler, og vi vil ofte kunne levere, de ønskede produktkvaliteter i et alternativt brand.

Kvalitetsprodukter, rådgivning og levering fra eget lager i Danmark

Vi tilbyder kvalitetsprodukter fra to af verdens bedste producenter af smøreolier. Vi hjælper med at finde den optimale løsning til at få dækket de forskellige behov for smøring, og vi kan levere fra dag til dag fra eget lager i Danmark.

Alle Gulf og Shell produkter består af baseolier af højeste kvalitet tilsat forskellige additiver i forskellige mængde som for eksempel antioxidanter, detergenter, antiskummidler og korrosions-inhibitorer. Det testes nøje, at det enkelte produkt har netop de egenskaber, som en bestemt motortype kræver til en bestemt smøreopgave.

Shell International har stort fokus på kvalitet. Og også inden for smøremidler producerer Shell high perfor-
mance produkter.

I takt med den nyeste motorteknologi udvikler Shell løbende smøremidler, der opfylder nye og skærpede krav til produktegenskaber.

Gulf Oil International har lang tradition for produkt-
innovation, som nutidens kvalitetsprodukter bygger videre på.

Den løbende produktudvikling foregår i tæt samarbejde med internationale motorfabrikanter, de såkaldte OEMs (Original Equipment Manufacturers).

DLG

DLG Energi er en del af DCC Energi, som er ejet 40 % af DLG.

Landbrug_kontakt os

Ring til os på telefon 3368 6000.
 

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]

Shell Licensee
a DCC business