Fyringsolie

Du får Shell fyringsolie af høj kvalitet med:

  • Dag-til-dag levering
  • Lokalkendte chauffører
  • Et højt serviceniveau gennem vores erfarne energimedarbejdere
     

Med det rigtige valg optimeres dit oliefyrs forbrænding og dermed din varmeøkonomi. Derfor tilbyder vi 3 forskellige fyringsolier, så du altid kan finde det produkt, der passer til netop dit oliefyr.

 

Shell Thermo Premium Fyringsolie

Den avancerede fyringsolie der giver dig mere end bare varme. Fyringsoliens avancerede sammensætning modvirker dannelse af urenheder og bundfald i tanken – snavs, der kan blive suget ind i oliefyrets dyse og skabe uønskede driftsstop.

Den forbrænder mere effektivt
Shell Thermo Premium fyringsolie soder mindre i oliefyrets kedel, og du opnår derfor den samme varme med et lavere olieforbrug. Samtidig er den mere hensynsfuld overfor miljøet.

Længere holdbarhed
Shell Thermo Premium fyringsolie har en længere levetid i tanken, sammenlignet med traditionel fyringsolie. Derfor anbefaler vi denne olie, hvis du bruger solvarme eller brændeovn i kombination med dit oliefyr.

Shell Thermo Premium fyringolie er frostsikret ned til –20 grader, og kan derfor anvendes på alle tidspunkter af året.

Shell Thermo Eco Ultra Fyringsolie

Det miljøbevidste valg med et svovlindhold på kun 10 ppm – det er hele 50 gange mindre end lovens krav og traditionel fyringsolie.

Den forbrænder mere effektivt
Shell Thermo Eco Ultra fyringsolie soder mindre i oliefyrets kedel, og du opnår derfor den samme varme med et lavere olieforbrug.

Anbefalet til kondenserende kedler
Shell Thermo Eco Ultra fyringsolie er specielt udviklet til at sørge for, at olieanlæg med kondenserende kedler yder deres bedste og leverer en optimal varmeøkonomi – både nu og i fremtiden.

Shell Thermo Eco Ultra fyringsolie er frostsikret ned til –12 grader fra 1. april til 30. september og ned til -18 grader fra 1. oktober til 31. marts.

Shell Thermo Fyringsolie

Pålidelig og stabil standardfyringsolie, der opfylder alle miljøkrav og kan bruges i både ældre og nyere oliefyr med godt resultat.

Shell Thermo fyringsolie er den moderne version af vores gennemprøvede og gode standard fyringsolie. Det er en billig fyringsolie til dig, der vil have en god kvalitetsolie, som du trygt kan stole på, selv på de koldeste vinternætter.

Shell Thermo fyringsolie er frostsikret ned til –20 grader, og kan derfor anvendes på alle tidspunkter af året.

Bestilling og kontakt

Ring og bestil - Hurtig og nem bestilling

Du kan bestille alle vores produkter telefonisk. Vi ønsker at yde Danmarks bedste kundeservice og svarer 85 % af alle opkald inden for 20 sekunder. Vores erhvervskonsulenter er altid klar til at svare på ethvert spørgsmål.

Ring og bestil på telefon: 3368 6000

Energifyldt partnerskab

Energifyldt partnerskab

DLG Energi er en del af DCC Energi da DLG og DCC har indgået et stærkt fælles energipartnerskab.

Læs mere

Landbrug_kontakt os

Ring til os på telefon 3368 6000.
 

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business