Diesel

Vi tilbyder forskellige dieselprodukter herunder Shell Fuel Save Diesel, som forbedrer motoreffektiviteten og reducerer brændstofforbruget.

Vi tilbyder også alternativet Shell GTl Fuel, som anvendes på præcis samme måde som diesel, men er fremstillet af naturgas i stedet for råolie og derfor udleder færre skadelige stoffer og mindre røg. Læs mere her.

Shell Fuel Save Diesel B0 farvet

Shell FuelSave Diesel er med til at holde motoren fri for belægninger, mind-ske fald i motorens ydelse og forhindre rustdannelser i brændstofsystemet.

Forbedrer motoreffektiviteten

Shell FuelSave Diesel indeholder effektive rensekomponenter, som hjælper med at holde motoren ren, og et rustforhindrende additiv beskytter brænd-stofsystemet mod korrosion.

Reducerer skumning ved tankning

Shell FuelSave Diesel er også formuleret til at reducere skumning. Med mindre skum kan tanken fyldes hurtigere og med mindre risiko for spild.

Fleksibel levering

Vi kan altid levere brændstof næste hverdag, når blot du bestiller inden kl. 16 hverdagen før. Lokalkendte chauffører planlægger selv deres ruter og kan være meget fleksible med leveringen.

 

AdBlue

Vi kan tilbyde AdBlue®, der er et tilsætningsstof, som benyttes til nyere dieselmotorer for at mindske udslippet af skadelige partikler. AdBlue® reducerer mængden af kvælstofholdige gasser i udstødningen (NOx) og mindsker samtidigt dit dieselforbrug.

Bestilling og kontakt

Ring og bestil - Hurtig og nem bestilling

Du kan bestille alle vores produkter telefonisk. Vi ønsker at yde Danmarks bedste kundeservice og svarer 85 % af alle opkald inden for 20 sekunder. Vores erhvervskonsulenter er altid klar til at svare på ethvert spørgsmål.

Ring og bestil på telefon: 3368 6000

Energifyldt partnerskab

Energifyldt partnerskab

DLG Energi er en del af DCC Energi da DLG og DCC har indgået et stærkt fælles energipartnerskab.

Læs mere

Landbrug_kontakt os

Ring til os på telefon 3368 6000.
 

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business