Varmepumpe - Fremtidssikret varme

En varmepumpe er et energieffektiv alternativ til gas- og oliefyr samt andre klimaanlæg.

En varmepumpen er en langtidsholdbar investering for din virksomhed, ligesom den er med til at reducere CO2 og dermed give en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Kunne du tænke dig at opvarme din virksomhed mere bæredygtigt? Så er en varmepumpe fra DCC Energi en sikker løsning, som tager hensyn til din virksomheds behov og budget. 

Fleksibel løsning og installation
 
Bredt udvalg af varmepumper
 
Rådgivning via vores kompetente specialister
Mærker

Bredt udvalg af varmepumper inden for:

Hos DCC Energi finder du varmepumper fra Bosch, Mitsubishi og Panasonic.

Udvalget er stort og der findes forskellige størrelser inden for hver model, ligesom vi både tilbyder løsninger inden for luft-til-luft, luft-til-vand og jordvarmeanlæg.

Vores kompetente specialister hjælper og vejleder dig til valget af den rigtige varmepumpe for din virksomhed.

Udfyld kontaktformularen eller ring til os på 7010 2010.

Økonomi

En varmepumpe er en god investering

Med en varmepumpe har du en langtidsholdbar investering, som giver besparelser på din virksomheds varmeregning, ligesom du sænker CO2-udledningen. 

Hvis du vælger at udskifte dit nuværende olie- eller gasfyr med en varmepumpe, kan du søge om tilskud i Erhvervspuljen på sparenergi.dk.

Har du spørgsmål til din varmepumpeinvestering eller hvordan du søger tilskud, så sidder vores specialister klar til at hjælpe dig. 

Tæt kontakt med vores specialister

Der er flere forskellige forhold, der skal tages stilling til, når du vælger at få installeret en varmepumpe. Derfor tager vi altid udgangspunkt i din virksomheds behov, når vi sammensætter løsningen ligesom vores specialister og lokale teknikere hjælper din virksomhed igennem hele forløbet. 

Få rådgivning om varmepumper

Ring til os på 7010 2010 eller udfyld felterne nedenfor. Så ringer vi dig hurtigst muligt op for at tale om din virksomheds muligheder og vejleder dig om den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

 

* DCC Energi Danmark A/S, CVR nr. 32141846, DCC Energi Center A/S, CVR nr. 32141773, DCC Energi Retail A/S, CVR nr. 36563028, der har licens til markedsføring og salg af Shell produkter.

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business