Benzin

Hold motoren ren med rensende additiver

Sod i motoren er et problem i både nye og ældre biler. En undersøgelse som FDM står bag, viser, at rensende additiver i benzin kan have en forebyggende effekt i forhold til soddannelse i nogle benzinbiler.

Nem bestilling
Ring 7010 2200


Vores erhvervskonsulenter er klar til at tage imod din bestilling og svare på spørgsmål. Vi svarer 85 % af alle opkald inden for 20 sekunder.
 

Vi leverer Shell kvalitetsbenzin

Shell V-Power

Shell V-Power blyfri 100 E5 er en helt unik premium benzinkvalitet med et oktantal på minimum 100.

Shell V-Power er boostet med Shells avancerede DYNAFLEX teknologi, der er udviklet til at nedsætte friktionen i motoren og sørge for at oprense evt. belægninger på indsugningsventilerne. Den friktionsnedsættende komponent virker især, hvor motorolien har svært ved at nå - i toppen mellem cylindervæg og stempeltop. Sammen med det høje oktantal, kan det hjælpe med til bedre acceleration og motoreffektivitet.

Shell V-Power kan anvendes til både nye og gamle 4-takt benzinmotorer. Til ældre biler med ”bløde” ventilsæder, der har behov for benzin med blyerstatning og tåler ethanol, kan Shell V-Power anvendes tilsat Shell Millenium additiv, som kan købes på de fleste Shell tankstationer.

Blyfri 98

Blyfri 98 E5 er kvalitetsbenzin tilsat moderne additiver og kan anvendes som motorbrændstof i benzinmotorer. Til 2-takt benzinmotorer, skal man huske, at der også skal bruges 2-takts olie. 

Shell Blyfri 95

Shell Blyfri 95 Commercial er en blyfri kvalitetsbenzin tilsat særlige additiver og med et typisk indhold på 10% bioethanol. Additiverne modvirker bl.a. belægningsopbygning på bagsiden af indsugningsventilerne og hjælper på den måde med til at holde motoren ren.

Shell Blyfri 95 Commercial må kun anvendes som motorbrændstof i benzinmotorer beregnet til 95 oktan benzin eller lavere, og egnet til E10 benzin. Til 2-takt benzinmotorer, skal man huske, at der også skal bruges 2-takts olie.

CO2 kompensering af Shell benzin

Du kan CO2 kompensere dit forbrug af Shell benzin via et tillæg pr. liter afhængigt af produktets CO2 aftryk.

Du støtter store anerkendte naturprojekter, som hjælper med at reducere mængden af CO2 i atmosfæren.

 

CO₂ kompensering

kc_Salg_pt

Ring til os på telefon 7010 2200

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

LinkedInFølg os på LinkedIn

Kundeservice:
70 10 20 10
[email protected]


FacebookFølg os på Facebook

Shell Licensee
a DCC business